"BIO SAM SAV KRVAV, LICE MI JE BILO UNAKAŽENO": Dušan Obrenović otkrio jezive detalje koje je preživljavao od Kurtijeve policije! (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.02.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Obrenović proveo je šest meseci u zatvoru pre nego što je konačno oslobođen.

"BIO SAM SAV KRVAV, LICE MI JE BILO UNAKAŽENO": Dušan Obrenović otkrio jezive detalje koje je preživljavao od Kurtijeve policije! (VIDEO)

Foto: Youtube/Pax Vobiscum/ATV

Dušan Obrenović, mladić iz Kosovske Mitrovice, kojeg su specijalci tzv Kosovske policije uhapsili i držali duže od pola godine u zatvoru bez ikakvog osnova, objasnio je kako je došlo do hapšenja kao i monstruozni način na koji su ga mučili.

- Otišao sam u Zvečane zato što mi je dozlogrdilo da slušam kako hapse i tuku druge. Pre nego što je počeo haos na ulicama, ja sam uhapšen, iako nikom ništa nisam uradio. Bio sam u prvom redu, sedeo sam, oni su me digli, uveli u masu, vezali lisicama i držali na podu - započeo je priču Dušan, pa nastavio:

- Onda su me odveli u opštinu, u neku prostoriju, nakon čega je osam njihovih specijalaca sa fantomkama na glavama krenulo da me krvnički tuče. Tukli su me pesnicama i šamarima i dobacivali "što si bio na protestu, hoćeš opet izlaziti na protest.." Uglavnom nisu pričali, već su me samo tukli. Lice mi je bilo unakaženo, nisam mogao da se prepoznam, bio sam ceo krvav.. - rekao je u potresnom svedočenju Obrenović.

 

 

Nažalost, nesrećni mladić, usled trauma koje je zadobio tokom punih šest meseci zatvora, počeo je i da muca. Kako kaže, prima redovnu terapiju i oporavlja se:

Na slobodi sam od 27. novembra. Oporavljam se, uzimam terapiju, pijem lekove..Počeo sam da zamuckujem od stresa i svega što mi se dešavalo, bio sam i u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading