"NE SOFIJA, SAMO TO NE!" Milanka nije htela da prihvati vest da joj je Kosta ubio ćerku : "Tražila je u Urgentnom i pošto su joj u policiji izjavili saučešće!" (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

23.02.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviše je brine kako će da saopšti istinu petogodišnjem sinu iz drugog braka " Sofijinoj i njenoj bebi, jer ga je rodila najviše zbog nje" da je zauvek ostao bez seke sa kojom se najlepše igrao i smejao.

"NE SOFIJA, SAMO TO NE!" Milanka nije htela da prihvati vest da joj je Kosta ubio ćerku : "Tražila je u Urgentnom i pošto su joj u policiji izjavili saučešće!" (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic, Privatna arhiva

Milanka Negić je ridajući od plača zbog neprolaznog bola usled gubitka 13-ogodišnje ćerke u masakru Koste Kecmanovića svedočila kako je izgledao 3. maj iz njene perspektive.

- Na Sofija, samo to ne- vikala sam kada mi je njena drugarica Nora rekla da je Sofiju videla da leži kod klavira, ali da je dobro. Rekla mi je da su bile u toaletu i da je ona Sofiji držala jaknu , ali kad je zapucalo da je ušla u kabinu pored Sofije i govorila joj da se kao i ona popne na  šolju da joj se ne vide noge dole. Medjutim Sofija je istrčala iz nekog razloga.  Opet sam pitala Noru ksko je videla Sofiju i ona mi je onda izgovorila" Sofija je pogođena u ruku? Pitala sam je kako zna. Odgovorila je: " Pa videla sam" . Vikala sam :" Ne Sofija, ne. Samk to ne"- pričala je kroz suze nesrećna majka ubijene devojčice koja je volela "Bitlse" i "Cepelin".

Čitava sudnica, uključujući i sudiju je plakala dok je opisivala kako je jaukala da je puste da zagrli mrtvu ćerku dok je još topla iako je bila svesna da zbog nasilne smrti to nije moguće. 

- Na tom drugom spratu u policiji gde su nam rekli da dodjemo jer ne znamo gde nam je dete su nam rekli: "Na žalost, nemamo dobre vesti". Slobodan je pao na kolena i ispušta krik, a ja vrisak.Šetam i govorim da je to nemoguće. Išli smo opet do Urgentnog da je tražimo jer su možda pogrešili. Tek na identifikaciji sam shvatila da jeste istina - rekla je Milanka uz teški uzdah. Od nervoze stalno zabacuje kosu i trlja lice, a kaže da je Sofijina soba i dalje ista da u njoj svakog dana ima rituale, a da je nervira što se njen miris već slabije oseća. 

Najviše je brine kako će da saopšti istinu petogodišnjem sinu iz drugog braka "Sofijinoj i njenoj bebi, jer ga je rodila najviše zbog nje" da je zauvek ostao bez seke sa kojom se najlepše igrao i smejao.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading