MILJANA KECMANOVIĆ JE SA SLUŽBENOG MEJLA GLUMILA STRAH I TREPET! Roditelji Koste stalno tražili ustupke u školi za svog sina! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

23.02.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanka Negić je imala mnogo primedbi na rad školskog pedagoga, tokom svedočenja, kojem je veliki problem predstavljalo što je Sofija izvukla pramenove.

MILJANA KECMANOVIĆ JE SA SLUŽBENOG MEJLA GLUMILA STRAH I TREPET! Roditelji Koste stalno tražili ustupke u školi za svog sina! (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/Vladimir Lukić, Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic, Privatna arhiva

Svedočenjem Milanke Negić majke ubije tinejdzerke Sofije Negić,jutros je nastavljena parnica koju vodi 27 članova najužih porodica žrtava masakra. Milankinim potresnim svedočenjem o bolu za predobrom ćerkom koja je bila dete za primer i neko ko svuda donese radost i mir, završeno je ispitivanje roditelja ubijene dece i školskog čuvara.

Ona je ispričala da je o Kecmanovićima čula mnogo loših stvari ali tek posle masakra. 

Imala je mnogo primedbi na rad školskog pedagoga kojem je veliki problem predstavljalo što je Sofija izvukla pramenove.

- Miljana Kecmanović se dopisivala sa direktorkom škole i uopšte pisala mejlove sa svog poslovnog mejla sa biološkog fakulteta gde se potpisivala obavezno kao docent i doktor nauka. Ja to u životu ne bih uradila, bilo bi me sramota- rekla je Milanka Negić.U toku svedočenja Milanka je ispričala da je od dečaka koji se družio sa njenom Sofijom, a sa Kostom je šest godina bio u odeljenju saznala da su o Kecmanovićima deca govorila kao o moćnim ljudima.

- Znalo se da Kostini majka i otac neki važni ljudi, a njega je zanimalo oružje i astrnomija u poslednje vreme- prepričala je ona. 

U nastavku će o pretrpljenom strahu i patnji kojom su pogodjeni govoriti braća i sestre devojčica koje je Kosta Kecmanović kao sedmak  škole " Vladislav Ribnikar" ubio iz oružja svog oca, radiologa Vladimora Kecmanovića.

Za parnice protiv maloletnog zločinca i njegovih roditelj zaposleni u sudu i advokati kažu da su najstrašniji postupci od svih koji su do sada vodjeni. Zbog "krikova duša" roditelja, oko 20 sati na pet ročišta su prisutni u najvećoj, a punoj sudnici Palate pravde lili suze.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pobesneli Laloš

23.02.2024 21:03

Nadobudni roditelji balavog monstruma neka osete 100 puta veći bol od onih kojima je bitanga pobila decu i oca. O porodici zla pisati što manje jer su gori od neizlečivih boleština.

Odgovori 47 2
Majka

27.02.2024 14:22

U ime Drzave Srbije sudjenjd treba zavrsiti po kratkom postupku.Bez komentara o Kecmanovicima.Najvise kazne .Bol za Bol! Drzavo probudi se!