OVO SU BIVŠA DIREKTORKA "RIBNIKARA" I KOSTINA RAZREDNA KOJE IZBEGAVAJU SUĐENJE! Ne smeju da se pojave pred roditeljima ubijene dece!

Autor: Republika/Ž. Š.

Hronika

23.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno ponašanje razredne 7/2 odeljenja u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' i bivše direktorke.

OVO SU BIVŠA DIREKTORKA "RIBNIKARA" I KOSTINA RAZREDNA KOJE IZBEGAVAJU SUĐENJE! Ne smeju da se pojave pred roditeljima ubijene dece!

Foto: Branimir Brana Jovanovic, Facebook

Suđenje u parničkom postupku protiv Miljane Kecmanović, Vladimira Kecmanovića i njihovoh maloletnog sina ubice, Koste Kecmanovića nastavljeno je juče u Višem sudu u Beogradu, a danas se nastavlja saslušanjem majke ubijene Sofije Negić, Milanke Negić, kao i braćom i sestrama ubijene dece, među kojima je i maloletni brat Ane Božović.

Za javnost će biti otvoreno svedočenje samo Milanke Negić.

Takođe, očekivalo se da će svoje odbrane izneti i osumnjičeni roditelji, ali je sudija promenila tu odluku jer su razredna odeljenja 7/3 Dragana Tomić i bivša direktorka OŠ ''Vladislav Ribnikar'' Snežana Knežević koje su takođe pozvane da svedoče, poslale ponovo opravdanja da nisu u mogućnosti da dođu.

Republika

Foto: Facebook

Dragana Tomić

Nakon ovog saznanja, usledili su negativni komentari roditelja tragično nastradale dece, koji su u više navrata naveli da njih dve namerno izbegavaju suđenje.

Inače, Snežana Knežević, je smenjena nakon niza grešaka koje je napravila nakon jezive tragedije, posle koje se nedeljama nije oglašavala niti davala ni ostavku, a kada je napokon progovorila, nije rekla ništa određeno, kao da nešto krije.

Republika

Foto: Nemana Pancic, os-ribnikar.edu.rs

Dragana Tomić

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading