KOSTINA BOLESNA CRTA SE VIDELA NA KAMPU U FRANCUSKOJ! Ema je rekla da je čudan, u školi su to zanemarivali - razredna razmenjivala poruke sa Miljanom Kecmanović!

Autor:

Hronika

22.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu.

KOSTINA BOLESNA CRTA SE VIDELA NA KAMPU U FRANCUSKOJ! Ema je rekla da je čudan, u školi su to zanemarivali - razredna razmenjivala poruke sa Miljanom Kecmanović!

Foto: Facebook

Facebook

Nina Kobiljski, majka ubijene Eme Kobiljski je tokom svog svedočenja pred u Višem sudu u Beogradu istakla da je prvo saznanje o Kosti Kecmanoviću imala kada je odeljenje njene ćerke, 7/2 nekoliko meseci pred zločin išlo na zimski jezički kamp u Francukoj.

- Kad mi je Ema nabrajala ko sve ide rekla je: " I onaj Kosta". Pitala sam je ko je to i zašto tako govori i ona mi je rekla: " Pa ne znam, on je došao iz druge smene. Jednostavno je čudan" - ispričala je Nina Kobiljski. 

Emu je majka usmeravala da ne donosi sud unapred i da se druži i sa Kostom pa će sama videti kakav je. Kad se njena ćerka vratila sa kampa potvrdila je da se i sama uverila da jeste čudak.

-  Po povratku mi je rekla: "Bilo je divno, i sa Kostom sam se družila. Nije loš, dobar je. Kod njega u sobi smo igrali karte, ali baš je čudan, spavao je u fotelji'' - prepričala je Nina.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nina i Dragan Kobiljski

Emina majka je bila potpuno upoznata sa dešavanjima u školi kod ćerke i sa razrednom je razgovarala o kampu, gde je i nju pitala za novog dečaka. 

- Rekla mi je :" A to je jedan dečak iz " B" smene gde se nešto nije dobro snašao. Došao je kod nas - kazala je Kobiljski dodavši da joj je razredna između ostalog posle kampa rekla da je komunicirala sa Kostinom majkom.

- Bilo je sve dobro. Čak je zvala Kostina majka i zahvaljivala se koliko se osećao dobro - izjavila je Nina pred sudom.

Ona je istakla da je razredna posle masakra u školi njima potvrdila da je Kosta spavao u fotelji rekavši da je to bilo prva tri ili četiri dana.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović se ponašao čudno na kampu u Francuskoj

Branko Anđelković otac ubijene Mare je dodao na ovu temu da su mu iz hotela gde su deca boravila u Francuskoj potvrdili da Kosta jeste spavao na fotelji, ali i nešto što može ukazivati da nije bio zdrave psihe.

- Rekli su mi da je samo jednu noć spavao na fotelji, ali da je njegova soba bila bolesno uredna.

I Suzana Stanković Čikić majka ubijenog Andrije dečaka virtouza na klaviru  je dodala šta je njoj rečeno.

- Organizator kampa Nebojša Jovanović je dolazio kod nas sa razrednom nakon masakra jer smo prethodno plaćali kamp na koji je Andrija sa drugarima trebalo da ide na leto, pa je hteo da nam vrati novac. Rekao nam je da je Kostina soba na zimskom kampu bila besprekorno sređena kao u specijalnim jedinicama - ispričala je Suzana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Natalija

24.02.2024 23:24

Roditelji Koste Kecmanovića su čisti horor.Što je spavao u fotelji da ne zgužva plahte, što li?Ne daj Bože nijednom djetetu takve roditelje.

Odgovori 31 9