KAO DA JE SAM NA SVETU! BAHATA VOŽNJA ŠOKIRALA POLICIJU: Mladić (28) iz Prokuplja jurcao po Nišu preko 210 kilometara na čas!

Autor:

Hronika

22.02.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv vozača je podneta prekršajna prijava.

KAO DA JE SAM NA SVETU! BAHATA VOŽNJA ŠOKIRALA POLICIJU: Mladić (28) iz Prokuplja jurcao po Nišu preko 210 kilometara na čas!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Policija u Nišu isključila je iz saobraćaja muškarca (28) iz Prokuplja zbog nasilničke vožnja od 210,9 kilometara na sat.

Kako je saopšteno, on je na putu u blizini Merošine upravljao automobilom "bmw" brzinom od 210,9 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 100 kilometara na čas.

Protiv vozača je podneta prekršajna prijava.

Da podsetimo, sličan slučaj dogodio se pre nekoliko dana kada je užička policija podnela prekršajnu prijavu protiv pedesetčetvorogodišnjeg vozača iz Beograda, koji je u Čajetini vozio BMW brzinom od 140,2 kilometra na čas na delu puta gde je ograničenje 60. Ovaj vozač je takođe vozio brzinom od 125,6 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje 80, što su samo neki od prekršaja koje je učinio.

U hitnom prekršajnom postupku, vozaču je izrečena kazna rada u javnom interesu od 240 sati, novčana kazna od 220.000 dinara, kazna od 25 kaznenih poena i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jedne godine. 

Pored prekoračenja brzine, vozač je u mestu Smiljanski Zakosi pretekao putničko vozilo na mestu gde je to zabranjeno, a zatim je u mestu Vodice vozio brzinom od 161,6 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje brzine 60 i na taj način učinio prekršaj nasilnička vožnja.

Za dva prekršaja, vozaču je izrečena novčana kazna od 40.000 dinara i devet kaznenih poena, što dodatno naglašava ozbiljnost situacije u kojoj se našao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading