ZAUSTAVIO AUTO NASRED PUTA, PA PRETRČAO TRI TRAKE: Snimak bahatog vozača doveo društvene mreže do TAČKE KLJUČANJA (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.01.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava je izazvala lavinu komentara, a mnogi su se složili da je ovakvo ponašanje nedopustivo.

ZAUSTAVIO AUTO NASRED PUTA, PA PRETRČAO TRI TRAKE: Snimak bahatog vozača doveo društvene mreže do TAČKE KLJUČANJA (VIDEO)

Foto: Instagram/serbialive_novisad

Jedan video-snimak postavljen na Instagram stranici "192_rs" izazvao je pravu buru reakcija na društvenim mrežama. Vozač je zaustavio svoje vozilo nasred puta, u traci za skretanje levo, kako bi otišao "na brzinu" do prodavnice ili obavio neki posao. Ovakvo bahato parkiranje izazvalo je negativne komentare, a mnogi su izrazili ogorčenje i pozvali na trajno oduzimanje vozačke dozvole za ovakvo ponašanje.

Ono što je dodatno razbesnelo korisnike društvenih mreža jeste činjenica da je vozač, nakon zaustavljanja vozila nasred puta, pretrčao preko tri trake kako bi se vratio do svog vozila. Ovakvo rizično ponašanje ne samo da je ugrozilo njegov život, već i živote ostalih učesnika u saobraćaju.

 

 

Reakcije korisnika društvenih mreža

Video-snimak je izazvao lavinu komentara, a mnogi su se složili da je ovakvo ponašanje nedopustivo. Komentari su varirali od osude i zahteva za kaznom, do ironičnih komentara poput "pametnog parkiranja sa suprotne strane". Jedan od komentara je čak istakao da situacija u saobraćaju podseća na beogradsku, pokušavajući da opravda bahato ponašanje vozača.

Razumevanje ili opravdanje?

Iako je bilo i onih koji su pokazali razumevanje prema vozaču, naglašavajući teškoće parkiranja u gradu, većina komentara je osuđivala ovakvo ponašanje. Mnogi su istakli da je ovakvo bahato parkiranje uzrok mnogih saobraćajnih nesreća i da bi vozač trebalo da bude kažnjen velikom novčanom kaznom.

U svakom slučaju, ovaj incident je pokrenuo važnu temu o odgovornom ponašanju u saobraćaju i postavio pitanje o efikasnosti kaznenih mera za ovakve prekršaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading