NEVEROVATNA PREVARA U ŠAPCU: Falsifikatom ukrao 390.000 evra sa računa preminule žene

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

24.03.2018

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Šapcu uhapsila Aleksandra S. (36) zbog sumnje da je u junu prošle godine, pomoću falsifikovane dokumentacije, ukrao 390.000 evra sa bankarskog računa preminule S. M.

Foto: Ilustracija

Prilikom hapšenja kod Aleksandra je pronađena i municija, pa će, osim za prevaru i falsifikovanje isprava, odgovarati i za nelegalno oružje!

Izvor iz istrage kaže da je uhapšeni prevarant odranije poznavao S. M.

- On je znao da ona ima ušteđevinu na računu u banci. Kad je umrla, Aleksandar je odlučio da se bankarima u Beogradu predstavi kao njen jedini naslednik i falsifikovao je celokupnu dokumentaciju - navodi naš izvor.

Aleksandar je, prema njegovim rečima, očekivao da se iza preminule žene neće voditi ostavinska rasprava i mislio je da niko od njenih zakonskih naslednika i ne zna da je ona imala novac u banci.

- Kad je došao u banku, službenicima je pokazao dokumenta o ostavinskoj raspravi, koja su bila odlično falsifikovana, i oni su mu bez problema prebacili na njegov račun sve što je S. M. imala na svom računu, ukupno 390.000 evra - objašnjava naš sagovornik.

Međutim, u međuvremenu je održana ostavinska rasprava iza pokojne S. M. i tada je utvrđeno da je ona imala novac na računu, koji je u međuvremenu volšebno "ispario".

- Policiji je prijavljen taj slučaj i otkrivena je prevara. Aleksandar je uhapšen u porodičnoj kući u Šapcu i tad je policija kod njega pronašla okvir od pištolja i 61 metak - kaže naš izvor.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading