KOD JEDNE DEVOJČICE PRONAĐENA I DROGA! Novi detalji trovanja dece u poznatom noćnom klubu u Beogradu!

Autor:

Hronika

16.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 12 dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi primljeno je juče ujutru na VMA.

KOD JEDNE DEVOJČICE PRONAĐENA I DROGA! Novi detalji trovanja dece u poznatom noćnom klubu u Beogradu!

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Čak 26 osoba, od kojih je čak dvanaestoro bilo dece mlađe od 15 godina, otrovalo se "špiritusom" tokom žurke koja je održana u poznatom klubu "Sinner" u četvratk u ranu zoru. Kako su preneli izvori bliski istrazi, ovi mladi ljudi proveli su celu noć na VMA, boreći se sa posledicama trovanja.

Ono što zabrinjava jeste što je kod jedne maloletnice pronađena i marihuana.

Podsećamo, Glavni javni tužilac VJT u Beogradu Nenad Stefanović je naložio da se identifikuju odgovorni i da se u saradnji sa policijom prikupe potrebna obaveštenja, nakon čega će biti doneta odluka o kvalifikaciji krivičnog dela i procesuiranju učinilaca.

Napominjemo da je 12 dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi primljeno tu noć na VMA.

- Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju - rekao je Ivan Leković, doktor Hitne pomoći VMA.

Objavljen je i snimak ispred kluba "Sinner" gde je došlo do ovog incidenta, a na snimku se vide jake policijske snage, kao i vozila Hitne pomoći.

Tim povodom su se oglasili i iz samog kluba i saopštili da je u pitanju bila privatna žurka, te da uprava kluba nema nikakve veze sa tim događajem.

- Poštovani, klub "Sinner" je tokom sinoćnje večeri bio iznajmljen za privatnu proslavu. Uprava kluba nema veze sa sinoćnim događajima. Ovim putem izražavamo žaljenje i brigu zbog neželjenih događaja - podeljeno je na zvaničnom Instagram profilu poznatog lokala.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dordje

16.02.2024 12:27

Ne mogu da verujem!!!! Pa zar nam se deca drogiraju?