NOVO BAHAĆENJE GLOVO DOSTAVLJAČA U BEOGRADU: Parkirao motor nasred ulice, pa nakon "nezgode" pokušao da se OVAJDI! Policija ubrzo došla do ŠOKANTNOG OTKRIĆA (FOTO)

Autor:

Hronika

13.02.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On nije zadobio nikakve telesne povrede u ovom incidentu.

NOVO BAHAĆENJE GLOVO DOSTAVLJAČA U BEOGRADU: Parkirao motor nasred ulice, pa nakon "nezgode" pokušao da se OVAJDI! Policija ubrzo došla do ŠOKANTNOG OTKRIĆA (FOTO)

Foto: Republika.rs

"Glovo" dostavljači su postali notorni u Beogradu zbog svog bahatog ponašanja, vožnje i parkiranja, a danas je došlo do novog incidenta u kojima je jedan od njih glavni akter, saznaje Republika.

On je, kako javlja čitalac našeg portala, u naselju Stepa Stepanović, svoj motor parkirao nasred ulice, nakon čega je vozač automobila ispred njega, koji ga nije ni uočio, krenuo u rikverc i oborio ga s motora. Dostavljač nije zadobio nikakve povrede prilikom pada, ali je svakako odbijao da ode i zahtevao da policija dođe. Pretpostavlja se da je njegov motor od ranije bio u kvaru, pa je najverovatnije hteo da naplati odštetu za ovo "čukanje".

Međutim, nakon što su policajci izašli na teren, otkrili su da radnik "Glovo", inače ruski državljanin, nema ni ovlašćenje da vozi motor, ni polisu osiguranja.

Oni trenutno prave zapisnik, nakon čega će ova situacija dobiti svoj epilog i kraj.

Podsetimo, ovo je samo još jedan u nizu incidenata sa "Glovo" dostavljačima, a Republika je početkom protekle godine pisala o neprijatnom iskustvu koje je jedna naša čitateljka imala s njima.

Krenula sam s ćerkom u popodnevnu šetnju, imamo i malog psa, kog ona često vodi na povocu. U momentu kada smo želele da uđemo u jednu od radnji, dostavljač "Glova" je projurio pored nas na biciklu, što bi se reklo, 100 na sat. U momentu sam povukla dete jer je manijak, ne znam kako bih ga drugačije nazvala, prošao stranom kojom je išla moja mala ćerka s psom. Počela sam da vičem, a žena iz obližnje cvećare je odmah izašla i uhvatila se za glavu. Bukvalno je sekund falio da dođe do tragedije - rekla je svojevremeno Andrijana Mastilović iz Beograda, i dodala da to nije bio prvi put da se nešto tako događa:

S obzirom na to da sam vozač, dešavalo se i u saobraćaju da imam problema s njima. Ludački voze i bicikle i motore. Nikakva ograničenja i propise ne poštuju. Kad god ih vidim, bilo dok vozim ili šetam, zahvaljujem bogu što mi je glava na ramenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading