OVO JE ČOVEK KOJI JE UBIO NUSRETA! Bivša žena i on ga zajedno namamili , iskasapio ga i bacio u bunar (FOTO)

Autor:

Hronika

11.02.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni osumnjičeni i beg ubice

OVO JE ČOVEK KOJI JE UBIO NUSRETA! Bivša žena i on ga zajedno namamili , iskasapio ga i bacio u bunar (FOTO)

Foto: instagram

Rijalda H.

U nedelju je došlo do hapšenja osumnjičenih za ubistvo Nusreta Destanovića, dok je glavni osumnjičeni Sead Ahmetović uspeo da pobegne u Austriju. Ahmetović je čak pozvao Nusretovog brata i pokušao da prebaci krivicu na nepoznatog čoveka, dok su lisice stavljene mladiću E. Dž. (18) iz Sjenice, Elvisu H. (40) iz Novog Pazara i Rijaldi Haci (27) iz Sjenice.

Emotivna veza i zaseda

Sumnja se da je Rijalda bila u emotivnoj vezi sa Nusretom, te da ga je namamila na sastanak 8. februara. Umesto nje, Nusreta su dočekala tri muškarca u zasedi, koji su ga pretukli i odveli do mesta gde je zabeležena nadzorna kamera koja je snimila zločin.

Tragovi bega

Uhapšeni Elvis je optužen za pomaganje Seadu u skrivanju nakon zločina, dok se za Seadom traga u Austriji, gde je navodno pobegao nakon izvršenja zločina.

Emotivni oproštaj od Nusreta

Nusretovo telo pronađeno je tri dana nakon prijavljenog nestanka, a porodica i prijatelji su ga juče ispratili na večni počinak. Njegova rođaka je izjavila da se ne može odvojiti od Nusretovog tela, dok je cela zajednica bila potresena ovim tragičnim događajem.

Audio-snimci kao potencijalni dokazi

Mediji su objavili audio-snimke navodnog razgovora između Seada i Nusretovog brata nakon zločina. Iz snimaka se može zaključiti da Nusretov brat veruje da je Nusret samo nestao, dok Sead pokušava da objasni svoju nevinost i prebacuje krivicu na nepoznatu osobu.

Ostaje da vidimo kako će se ovaj slučaj dalje razvijati i da li će pravda biti zadovoljena.

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading