BRAĆA PANIĆ NA INSTAGRAMU OBJAVLJUJU KAKO SE PROVODE DOK SU NA POTERNICI! Piju najskuplja pića i naručuju pesme!

Autor:

Hronika

10.02.2024

00:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Panić osumnjičena za organizovanje lanca prostitucije se ludo provode i objavljuju snimke na Instagramu

BRAĆA PANIĆ NA INSTAGRAMU OBJAVLJUJU KAKO SE PROVODE DOK SU NA POTERNICI! Piju najskuplja pića i naručuju pesme!

Foto: instagram


Braća Miloš i Uroš Panić, zajedno sa svojim saradnicima, su osumnjičeni za organizovanje lanca prostitucije iz kojeg su, prema navodima, mesečno zarađivali više od 30 hiljada evra. Među njihovim saradnicima nalazio se i njihov najbolji drug Vuk Stanković.

Poternica za Panićima dok se supruga jednog od njih hvali na Instagramu

Milica Panić, supruga Uroša Panića, poznata je javnosti sa preko 84 hiljade pratilaca na Instagramu. U vreme dok je na snazi poternica za braćom Panić, ona i Uroš su objavili snimke iz provoda, što je izazvalo pažnju javnosti i postavilo pitanje o njihovom postupanju u vezi sa zakonom.

 

Uroš Panić objavio je snimak na kom se vidi da piju najskuplja pića u klubu dok se čuje pesma Saše Matiće "Idemo anđele". Na snimku se nalaze braća Pantić i Uroševa supruga na za sada nepoznatoj lokaciji dok je za njima izdata poternica u Srbiji.


Policija razbija lanac prostitucije

Odeljenje za javni red i mir je nakon višemesečnog rada otkrilo lanac prostitucije koji su navodno organizovali braća Panić. Prema navodima, najmanje pet prostitutki je radilo za osumnjičene, podvodeći žene za sume od 3.500 do 12.000 dinara, a deo zarade je, prema tvrdnjama, predavan Stankoviću po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

Uhapšen vođa lanca prostitucije

Vuk Stanković, označen kao vođa lanca prostitucije, uhapšen je zbog saradnje sa braćom Panić. U trenutku upada policije, Stanković je bio u kafiću preko puta zgrade, ne znajući da se za njim traga.

Bahato ponašanje braće Panić

Uroš i Miloš Panić su već bili poznati javnosti i policiji zbog bahatog i nedoličnog ponašanja, kao i snimaka divljačke vožnje skupocenim automobilima kroz grad. Uroš Panić se često hvalio luksuznim automobilima na društvenim mrežama, a jedan od njih, "lamborgini", mu je čak bio oduzet nakon brojnih prekršaja.

Beg braće Panić iz zemlje

Nakon razbijanja lanca prostitucije, braća Panić su pobegla iz zemlje, a MUP Srbije je raspisao poternicu za njima. Trenutno je u toku potraga za osumnjičenima dok je Vuk Stanković uhapšen kao "mozak operacije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading