"PALI" DILERI PRILIKOM PRIMOPREDAJE DROGE! U stanu nađeno još 30 kilograma marihuane!

Autor:

Hronika

03.02.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresom stana osumnjičenog I.S. pronađeno je još skoro 30 kg opojne droge marihuana.

"PALI" DILERI PRILIKOM PRIMOPREDAJE DROGE! U stanu nađeno još 30 kilograma marihuane!

Foto: Shutterstock

U saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, uhapšeni su i zadržani do 48 sati I.S. (28) iz Beograda i U.P.(28) iz Smederevske Palanke , zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a osumnjičeni U.P. i zbog krivičnog dela Ometanje ovlašćenog službenog lica.

Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni I.S. nabavljao opojnu drogu marihuanu u nameri dalje prodaje kupcima na teritoriji Beograda i Smederevske Palanke, pa se tako 1. februara, u Smederevskoj Palanci sastao i predao opojnu drogu marihuanu drugoosumnjičenom U.P. u količini od 3865 grama, koju je ovaj osumnjičeni kupio radi dalje prodaje, kada su prilikom primopredaje lišeni slobode od strane pripadnika MUP- a RS, pri čemu je osumnjičeni U.P. prethodno pokušao da pobegne sa lica mesta uz pružanje aktivnog otpora, u čemu je sprečen od strane policijskih službenika.

Pretresom stana osumnjičenog I.S. pronađeno je još skoro 30 kg opojne droge marihuana.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su P. P. (30) iz okoline Niške Banje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je juče, pretresom stana i drugih prostorija koje P. P. koristi, pronašla 1.243 tablete za koje se sumnja da su MDMA, kao i da su bile namenjene daljoj prodaji, saopštila je danas Policijska uprava Niš.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading