KO JE JAVNO OŠAMARIO MARKA MILOŠEVIĆA NA AERODROMU? Nećete verovati šta se desilo!

Autor:

Hronika

02.02.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih događaja iz devedesetih godina je incident na beogradskom aerodromu u kojem je učestvovao Rade Ćaldović Ćenta, poznat kao žestoki momak tog perioda.

KO JE JAVNO OŠAMARIO MARKA MILOŠEVIĆA NA AERODROMU? Nećete verovati šta se desilo!

Foto: youtube.com/printscreen


 Nakon kraće prepirke sa Markom Miloševićem, sinom tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, Ćenta ga je ošamario. Iako su se pojavljivale priče o tome da je učinilac bio Arkan, Žarko Popović, nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte, demantovao je te tvrdnje i potvrdio da je upravo Ćenta bio taj koji je ošamario Marka Miloševića.

Vlada Tref: Prijatelj, saradnik i rival

Postojale su spekulacije da je osim Ćente, šamar Marku Miloševiću udario i Vlada Tref, koji je bio blizak saradnik i prijatelj sa Markom. Interesantno je to što su obojica gajili ljubav prema istoj ženi, što je dovelo do napetosti između njih. Navodno, Marko je bio ljut zbog situacije sa Trefovom prvom ženom, koju je zatekao sa Miloševićem na Kopaoniku, te je doživeo neprijatan susret sa Trefom.

Susret sa profesorom Đorđevićem

Prof. dr Nenad Đorđević, nekadašnji osnivač i prvi predsednik Jugoslovenske levice, imao je zanimljiv susret sa Markom Miloševićem. Naime, Marko je došao kod njega sa zahtevom da mu kupi sportski automobil, ali je profesor, znajući za Markovo kokošije slepilo, odbio da mu ispuni tu želju. Umesto toga, ponudio mu je novčanu pomoć za školovanje, uz uslov da redovno polaže ispite, kako bi izbegao neodgovornost i rizik koji bi mogao dovesti do tragičnog ishoda.

Ovaj događaj na aerodromu i sukobi sa ljudima iz okruženja Marka Miloševića, kao i njegovi susreti sa drugim javnim ličnostima, doprinose stvaranju kompleksne slike o njegovom životu i karakteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Перагеније

03.02.2024 22:15

Ћента је кар... Јецу Карлу...