NAJNOVIJI DETALJI SMRTI VLASNIKA BENZINSKIH PUMPI U BIJELJINI! Evo u kakvom stanju je telo pronađeno!

Autor:

Hronika

29.01.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rista Petrić pronađen je mrtav u svom automobilu u Bijeljini.

NAJNOVIJI DETALJI SMRTI VLASNIKA BENZINSKIH PUMPI U BIJELJINI! Evo u kakvom stanju je telo pronađeno!

Foto: shutterstock

Telo vlasnika benzinskih pumpi ''Petrić'' iz Bijeljine, Riste Petrića, pronađeno je večeras u njegovom privatnom automobilu u Bijeljini.

Kako se nezvanično saznaje, na telu nije bilo vidljivih povreda niti tragova nasilja, te se sumnja da je u pitanju smrt koja je nastupila prirodnim putem, piše ATV.

Više detalja, kao i uzrok smrti biće poznati po završetku istrage.

Povodom ovog slučaja oglasilo se i Okružno javno tužilaštvo Bijeljina.

Naime, Danica Stjepanović, dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva rekla je da su o ovom slučaju obavestili mrtvozornika, te da se za sada ne mogu izjašnjavati o uzrocima Petrićeve smrti.

– Izdali smo nalog za obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Svesni smo činjenice da je javnost zainteresovana za ovaj slučaj, tako da ćemo pravovremeno saopštiti podatke koje dobijemo nakon obdukcije – izjavila je dežurni tužilac OJT Bijeljina Danica Stjepanović.

Podsetimo, telo Riste Petrića je pronađeno u automobilu “tojota” u Ulici Živojina Mišića. Slučaj koji je šokirao javnost, prijavljen je danas u 17.15 Policijskoj stanici Bijeljina 2.

Na teren je izašla i Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja će biti poznato po završetku istrage službenih lica, kao i nakon obdukcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading