OTAC IZ PIROTA DAO SINU (2) DA POPIJE KISELINU: Podignuta optužnica protiv Piroćanca, evo kolika mu kazna preti!

Autor:

Hronika

27.01.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražni organi se nisu oglašavali o motivima pokušaja ubistva, a porodica M.J. nije želela da komentariše ovaj kobni događaj.

OTAC IZ PIROTA DAO SINU (2) DA POPIJE KISELINU: Podignuta optužnica protiv Piroćanca, evo kolika mu kazna preti!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Nakon što je istraga okončana, Više javno tužilaštvo u Pirotu je podiglo optužnicu protiv M.J. iz Pirota zbog pokušaja ubistva. Ovaj slučaj je izazvao šok i zgražavanje javnosti kada je M.J. pokušao da otruje svog dvogodišnjeg sina kiselinom, da bi potom i sam popio isto korozivno sredstvo.

Teška porodična tragedija na "Vašarištu"

Do ovog užasnog događaja došlo je na periferiji grada Pirota, na mestu poznatom kao "Vašarište". Ovo mesto je dobilo ime po održavanju manifestacija različitog karaktera. Kasno uveče, otac je doveo svog sina na ovo mesto nekoliko kilometara udaljeno od njihove porodične kuće, gde je izvršio pokušaj ubistva.

Posledice i lečenje

Nakon što su obojica bila zbrinuta u Opštoj bolnici u Pirotu, prebačeni su na dalje lečenje u Niš. Otac je zadobio teže povrede želuca i jednjaka, dok je dete imalo dominantne povrede lica. Nakon desetodnevnog lečenja, mališan je otpušten iz bolnice, a nekoliko dana kasnije isto je učinjeno i sa ocem.

Motivi zločina

Istražni organi se nisu oglašavali o motivima pokušaja ubistva, a porodica M.J. nije želela da komentariše ovaj kobni događaj. Nezvanično se pominje da su u pitanju poremećeni porodični odnosi, tačnije nesuglasice M.J. sa suprugom koje su izmakle kontroli.

Pravni aspekt

Optužnica je podignuta za krivično delo pokušaj ubistva, za koje je propisana kazna zatvora od pet do petnaest godina. Iako je delo ostalo u pokušaju, M.J. se ne amnestira od dugogodišnje robije, kako navodi zakonski akt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading