POGINULA JEDNA OSOBA NA OBRENOVAČKOM DRUMU: Teška saobraćajna nesreća kod skretanja za Železnik

Autor:

Hronika

22.01.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil potpuno smrskan, saobraćaj obustavljen

POGINULA JEDNA OSOBA NA OBRENOVAČKOM DRUMU: Teška saobraćajna nesreća kod skretanja za Železnik

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća na Obrenovačkom putu u smeru ka Obrenovcu, a snimak objavljen na društvenim mrežama prikazuje šokantne prizore - jedan automobil je potpuno smrskan, dok su delovi vozila rasuti duž puta. Kako javljaju na grupi "Radar Obrenovac", došlo je do sudara dva automobila, a jedna osoba je izgubila život. Nesreća se dogodila kod isključenja za Železnik, iz pravca Obrenovca, kada je vozilo udarilo u drugo koje se kretalo u suprotnom smeru. 

 

 


Ovakvi prizori uvek potresaju javnost i podsećaju nas na važnost bezbedne vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Nadamo se da će povređeni dobiti neophodnu pomoć i da će se situacija brzo rešiti.

**Poziv na oprez i solidarnost**

Kada se desi ovakva nesreća, važno je da cela zajednica pokaže solidarnost i podršku prema povređenima. Takođe, ovo je prilika da se još jednom apeluje na vozače da budu pažljivi i odgovorni u saobraćaju. Brza vožnja i nepoštovanje saobraćajnih propisa mogu imati ozbiljne posledice, kako po vozače, tako i po druge učesnike u saobraćaju.

 

 

 

 


**Važnost preventivnih mera**

Ova nesreća još jednom naglašava važnost preventivnih mera u saobraćaju. Redovno održavanje vozila, poštovanje saobraćajnih propisa, vožnja pod uticajem alkohola ili droga, samo su neki od faktora koji mogu uticati na bezbednost u saobraćaju.

Nadamo se da će se ova nesreća brzo razrešiti, a povređeni dobiti neophodnu pomoć. Ostanite uz nas za više informacija o ovoj tragičnoj nesreći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading