AVION HITNO SLETEO U BEOGRAD: Devojka (20) iz Velike Britanije preminula nakon operacije u Turskoj!

Autor:

Hronika

22.01.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećnoj devojci nije bilo spasa.

AVION HITNO SLETEO U BEOGRAD: Devojka (20) iz Velike Britanije preminula nakon operacije u Turskoj!

Foto: Shuterstock

Aviokompanija WizzAir potvrdila je za portal Aero.rs da je avion, koji je leteo od Istanbula do Londona, morao da sleti u Beograd zbog hitne medicinske pomoći jednom od putnika.

Nažalost, devojka (20) iz Velike Britanije, koja se vraćala u domovinu nakon operacije želuca u Turskoj, preminula je u Beogradu nakon što joj je pozlilo.


Iz aviokompanije ističu da je zdravlje i bezbednost putnika njihov prioritet, te je putnik napustio avion kako bi dobio hitnu medicinsku pomoć.

- Zdravlje i bezbednost naših putnika su prioritet, te je putnik napustio avion kako bi dobio hitnu medicinsku pomoć. Neverovatno smo tužni što čujemo da je putnik preminuo nakon lečenja i naše misli su u ovom trenutku sa porodicom - naveli su iz kompanije WizzAir.

Da podsetimo, u nedelju posle podne, zbog greške u službi operatera aerodroma četiri sata nijedan avion nije poleteo iz beogradske vazdušne luke, a Vesić pojašnjava da je po Zakonu o vazdušnom saobraćaju i međunarodnim propisima moralo doći do kompletnog pražnjenja terminala, kada se pomešaju putnici koji su prošli kontrolu i oni koji nisu.

Ono što je problem je kako je došlo do toga da putnici koji su doputovali iz Skoplja nešto posle 16 sati, budu dovezeni na pogrešan gejt i da se „pomešaju“ sa putnicima koji su već prošli kontrolu i čekali poletanje.

- Odgovor na to duguje ’Vansi’, operator aerodroma. Mi smo naložili kontrolu, inspekcija je na terenu, to radi Direktorat civilnog vazduhoplovstva. Kada kontrola bude završena, upoznaćemo javnost sa tim. ’Vansi’ duguje objašnjenje i izvinjenje putnicima, jer je 17 letova odloženo, a tri leta Er Srbije otkazana. Duguju i nadoknadu kompanijama koje su imale štetu - rekao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading