PRONAĐEN VOZAČ IZ VRBASA KOJI JE NESTAO U ŠVEDSKOJ: Uhvaćen u krijumčarenju droge!

Autor:

Hronika

22.01.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejanu je dodeljen advokat po službenoj dužnosti, a detalji istrage se i dalje razvijaju.

PRONAĐEN VOZAČ IZ VRBASA KOJI JE NESTAO U ŠVEDSKOJ: Uhvaćen u krijumčarenju droge!

Foto: printscreen

Danijel Ćesal, 43-godišnji profesionalni vozač iz Vrbasa, koji je nestao 16. januara u Švedskoj, pronađen je i trenutno se nalazi u pritvoru u Geteborgu zbog sumnje u krijumčarenje droge, tvrdi njegov prijatelj.

Vest o nestanku Ćesala proširila se društvenim mrežama kada su njegovi prijatelji zamolili javnost za pomoć u pronalaženju informacija o njegovom nestanku. Prema njihovim objavama, poslednji put je viđen 16. januara na putu iz Geteborga ka Malmeu, gde je zabeležen na benzinskoj pumpi.

Uhapšen zbog krijumčarenja droge

Prema rečima Ćesalovog prijatelja, on je pronađen u pritvoru u Geteborgu nakon što je švedska policija u njegovom kombiju pronašla veću količinu droge.

Danijel se nalazi u pritvoru u Geterborgu! Nije propao u zemlju kao što su svi mislili i objavili, nažalost istina je drugačija. Nema nikakve misterije - navodi prijatelj Danijela Ćesala i dodaje:

- On je lišen slobode kada je švedska policija u njegovom kombiju beogradskih tablica pronašla veću količinu droge. Navodno, utvrđuje se da je on radio za jednu švedsku bandu koja se bavi krijumčarenjem droge. Sumnja se da je on samo bio prevoznik, s obzirom da je imao uredne papire i dokumentaciju da se slobodno kreće iz mesta u mesto, kao i da prelazi granice. Mislio je da je bezbedan i da neće biti na meti policije.

Istraga i pritvor

Ćesal je proveo tri dana u pritvoru pre nego što je prebačen u istražni pritvor gde treba da ostane dve nedelje. Prijatelj takođe navodi da mu je dodeljen advokat po službenoj dužnosti, a detalji istrage se i dalje razvijaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading