JEZIV POŽAR U MIRIJEVU! Gori cela kuća (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.01.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki požar u ulici Branka Popovića

JEZIV POŽAR U MIRIJEVU! Gori cela kuća (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad


Večeras nešto pre 20 časova, naselje Mirijevo je zahvatila velika nesreća. Prema informacijama sa Instagram stranice "Moj Beograd", došlo je do požara u ulici Branka Popovića. Snimci sa lica mesta pokazuju da je cela kuća obuhvaćena plamenom, stvarajući dramatičnu situaciju koja je privukla pažnju javnosti.

Reakcija nadležnih organa

Do sada nema zvaničnih informacija o eventualnim povređenima ili detaljima o tome kako je došlo do požara. Očekuje se da će nadležni organi uskoro izaći sa saopštenjem o trenutnoj situaciji i preduzetim merama.

 

 


Reakcije građana

Građani Mirijeva su uznemireni zbog veličine požara i strahuju za bezbednost svojih komšija. Na društvenim mrežama se mogu videti brojne poruke podrške i apela za pomoć, dok su pojedini građani izneli svoja svedočenja o tome kako su reagovali na početak požara.

Bezbednosne mere

Policija i vatrogasne jedinice su brzo reagovale i stigle na lice mesta kako bi sanirale situaciju. Njihov brz odgovor i profesionalnost su ključni u ovakvim situacijama i pružaju nadu da će požar biti stavlen pod kontrolu bez daljih posledica.

Ovo je još jedan podsetnik koliko su brza reakcija i solidarnost zajednice važni u vanrednim situacijama poput požara. Nadamo se da će nadležne službe uspeti da efikasno reše ovu situaciju i da će šteta biti minimalna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading