DRAMA NA NOVOM BEOGRADU U ULICI "GLADNIH": Mesara zahvaćena plamenom, šta se desilo?

Autor:

Hronika

14.01.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki požar u mesari na Novom Beogradu

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU U ULICI "GLADNIH":  Mesara zahvaćena plamenom, šta se desilo?

Foto: Instagram/serbialive_beograd/vukojicic.n


Na Novom Beogradu je došlo do dramatične situacije kada je izbila vatra u jednoj mesari u Ulici gladnih. Snimak objavljen na stranici Serbia_live prikazuje kako plamen guta dimnjak i krov zgrade, dok se nekolicina ljudi okupila ispred mesare kako bi posmatrala ovaj zastrašujući prizor.

Poziv vatrogasnoj brigadi

Kako je vatra buknula iznenada, prisutni su odmah pozvali vatrogasnu brigadu kako bi se požar što pre lokalizovao i ugasilo. Situacija je bila veoma opasna, a uzrok požara još uvek nije bio poznat.

Reakcija lokalnog stanovništva

Stanovnici Novog Beograda su bili uznemireni zbog ovog događaja i brinuli su se za bezbednost svoje zajednice. Mnogi su se okupili kako bi pružili podršku i pomogli koliko god je to bilo moguće.

Intervencija vatrogasne brigade

Vatrogasna brigada je brzo reagovala i stigla na lice mesta sa svom potrebnom opremom. Njihova hrabra akcija je doprinela tome da se vatra stavi pod kontrolu i da se spreči dalje širenje požara.

Još uvek nepoznat uzrok požara

Iako je požar uspešno ugašen, uzrok ovog incidenta još uvek nije bio poznat. Policija i vatrogasna brigada su započele istragu kako bi utvrdili šta je prouzrokovalo požar u mesari.


Ovaj događaj je izazvao zabrinutost među lokalnim stanovništvom i istakao važnost brze reakcije vatrogasne brigade u slučajevima hitnih situacija poput ove. Srećom, niko nije povređen, ali je materijalna šteta na zgradi mesare bila značajna. Očekuje se da će istraga o uzroku požara pružiti odgovore i omogućiti preduzimanje preventivnih mera kako bi se slični incidenti izbegli u budućnosti.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading