ŠOKANTNI PRIZORI SA MESTA UDESA KOD VALJEVA: Preticanje na punoj liniji uzrokovalo tešku nesreću (FOTO)

Autor:

Hronika

14.01.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak udes kod Valjeva: Hitna pomoć na licu mesta

ŠOKANTNI PRIZORI SA MESTA UDESA KOD VALJEVA: Preticanje na punoj liniji uzrokovalo tešku nesreću (FOTO)

Foto: youtube.com/Barinfo Tv; shutterstock

Crnogorska policija i Hitna pomoć


Danas popodne, na izlazu iz Valjeva ka Šapcu, desio se težak saobraćajni udes koji je izazvao dramatične scene na licu mesta. Radnici Hitne pomoći su odmah reagovali kako bi spasili povređene, a prema prvim informacijama, pet osoba je povređeno u ovoj nesreći. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, dok su četiri osobe u stabilnom stanju.

**Regulacija saobraćaja i preusmeravanje vozila**

Nakon udesa, saobraćaj je bio preusmeren, ali je u ovom trenutku situacija regulisana, omogućavajući normalno odvijanje saobraćaja na ovoj deonici puta.

**Stravični prizori na društvenim mrežama**

Slike koje su se pojavile na društvenim mrežama prikazuju stravične prizore vozila marke Audi koje je potpuno smrskano i razlupano. Pretpostavlja se da je do ove saobraćajne nesreće došlo usled preticanja na punoj liniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Ovo nije prvi put da se teški udesi dešavaju na ovoj deonici puta, što ukazuje na potrebu dodatne pažnje i poštovanja saobraćajnih propisa.

**Hitna reakcija i brza intervencija**

Važno je istaći brzu i efikasnu reakciju radnika Hitne pomoći koji su pružili neophodnu pomoć povređenima odmah nakon nesreće. Njihova hrabrost i stručnost su od suštinskog značaja u situacijama kao što je ova.

Nadamo se brzom oporavku povređenih i apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i odgovorni kako bi se smanjio broj ovakvih tragičnih događaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading