HITNO: Mladić nestao u Zrenjaninu, porodica moli za svaku informaciju!

Autor:

Hronika

14.01.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko ima neku informaciju u vezi sa Strahinjom može javiti najbližoj policijskoj stanici ili na broj 0693767219.

HITNO: Mladić nestao u Zrenjaninu, porodica moli za svaku informaciju!

Foto: Facebook/Nenad Bogdanov

Porodica i prijatelji Strahinje Bogdanova (31) iz Zrenjanina su uznemireni jer je on nestao juče. Njegov brat je potvrdio ovu vest za Telegraf.rs i apelovao na sve ljude da obrate pažnju i pomognu ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću.

Bratova izjava

Strahinjin brat je izjavio da je u trenutku nestanka nosio crnu jaknu, dodajući da se nikada ranije nije desilo da Strahinja ode i da se ne javi. Ova činjenica dodatno zabrinjava porodicu i prijatelje, dok se nadaju da će se mladić uskoro vratiti kući.


Porodica je veoma potresena zbog nestanka Strahinje i mole sve ljude da pomognu u pronalaženju. Apeluju na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovom nestanku da se jave najbližoj policijskoj stanici ili pozovu na broj 0693767219.

Reakcija zajednice

Nestanak Strahinje Bogdanova izazvao je veliku zabrinutost u zajednici Zrenjanina. Mnogi ljudi su delili informaciju o nestalom mladiću na društvenim mrežama i apelovali na sve građane da obrate pažnju i pomognu u potrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading