VELIKO HAPŠENJE NA GRANICI! Pao mladi avganistanac koji je krijumčario svoje sunarodnike - napravio pravi privatni biznis!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

06.01.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen Avganistanac zbog krijumčarenja migranata u Preševu.

VELIKO HAPŠENJE NA GRANICI! Pao mladi avganistanac koji je krijumčario svoje sunarodnike - napravio pravi privatni biznis!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Granični prelaz

Granična policija u Preševu uspešno je uhapsila A. A. (31), državljanina Avganistana, pod sumnjom da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Patrola granične policije je 5. januara zaustavila grupu od 11 migranata, a među njima se nalazio i A. A., koji se sumnjiči da je organizovao njihovo krijumčarenje uz finansijsku nadoknadu.

Osumnjičeni je uhapšen, a prema nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Nakon isteka ovog perioda, A. A. je priveden tužilaštvu.

Sudija Višeg suda u Vranju, nakon saslušanja, doneo je odluku o određivanju pritvora za osumnjičenog, koji će trajati do 30 dana. Očekuje se dalje vođenje istrage u vezi sa ovim slučajem krijumčarenja migranata.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading