DETALJI MASOVNE TUČE U NIŠU: Povređene tri osobe, intervenisala policija!

Autor:

Hronika

01.01.2024

02:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masovna tuča u niškom kafiću

DETALJI MASOVNE TUČE U NIŠU:  Povređene tri osobe, intervenisala policija!

Foto: shutterstock

Policija


Večeras u jednom kafiću u Nišu došlo je do masovne tuče u kojoj je povređeno troje ljudi. Kako saznaje "Blic", tuča je eskalirala do te mere da su u njoj korišćene flaše, ostavljajući tragove obračuna na licu mesta koje sada obezbeđuje policija.

Povređeni su prebačeni u Univerzitetski klinički centar Niš, gde im se trenutno radi dijagnostika radi utvrđivanja stepena povreda, dok je brzom intervencijom niške policije sprečeno da posledice budu još teže.


Intervencija policije sprečila teže posledice

Jedan od očevidaca je izjavio za "Blic" da su dvojica mladića tukla trećeg u haustoru koji se nalazi u ulici koja spaja Ulicu Nikole Pašića i Dušanovu.

- Dvojica mladića su tukli trećeg u jednom haustoru u ulici koja spaja Ulicu Nikole Pašića i Dušanovu. Srećom su policajci došli brzo i savladali ih. Na Trgu Republike na trotoaru se vide tragovi polomljenih flaša - kaže jedan od Nišlija koji se zatekao u blizini za "Blic".

Srećom, brzom reakcijom policajaca, nasilnici su savladani pre nego što su mogli da nanesu još veće povrede. Tragovi polomljenih flaša na trotoaru Trga Republike svedoče o žestini sukoba koji se odigrao.


Povređeni prevezeni u Urgentni centar

Hitna pomoć je reagovala brzo i prevezla povređene u Urgentni centar gde im se pruža medicinska pomoć. Uviđaj je u toku, a nadležni organi vrše istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading