DETALJI KRAĐE AJFONA 13 NA NOVOM BEOGRADU: Osumnjičeni priznao delo!

Autor:

Hronika

25.12.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni priznao krađu i suđenje na putu ka pravdi

DETALJI KRAĐE AJFONA 13 NA NOVOM BEOGRADU: Osumnjičeni priznao delo!

Foto: shutterstock

Dana 25.12.2023. godine, u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu odigrao se sudski postupak.

Osumnjičeni R.K. (rođen 1988. godine) iz Beograda saslušan je zbog izvršenja krivičnog dela krađe mobilnog telefona marke “iPhone 13”.

Ovaj događaj je nastao u jednom ugostiteljskom objektu na Novom Beogradu, gde je osumnjičeni uzeo telefon koji je potom prodao na pijaci.

Osobito interesantno u celoj prici je činjenica da je osumnjičeni izneo odbranu i u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela.

 

Zahtev za pritvorom i kazna za povratnika

 

Nakon što je osumnjičeni priznao svoje delo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da se prema osumnjičenom odredi pritvor. Ova odluka je doneta imajući u vidu da je osumnjičeni višestruki povratnik. Na osnovu predloga tužilaštva, sud je doneo rešenje kojim se osumnjičenom određuje pritvor u trajanju do 30 dana.

Ovo sudsko rešenje predstavlja važan korak na putu ka pravdi i demonstrira da pravosuđe ne podnosi povratnike koji nastavljaju sa krivičnim delima. Sistem pritvora je u ovom slučaju korišćen kao mera zaštite društva od potencijalnih ponovljenih krivičnih dela.

Događaji koji su se odigrali u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu obeleženi su osumnjičenim koji je otvoreno priznao krađu i sudskim rešenjem za određivanje pritvora. Ovaj slučaj predstavlja primer sudskog postupanja u slučaju povratnika i demonstrira odlučnost sudskog sistema u suočavanju sa krivičnim delima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading