SERIJA NESREĆA U NOVOM SADU I OKOLINI: U 12 udesa petoro povređenih, jedna osoba KRITIČNO!

Autor:

Hronika

21.12.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava u Novom Sadu je, 20. decembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 305 prekršaja.

SERIJA NESREĆA U NOVOM SADU I OKOLINI: U 12 udesa petoro povređenih, jedna osoba KRITIČNO!

Foto: Tanjug/J. PAP, Shutterstock

Policija u Novom Sadu

U  protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se dvanaest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a pet je lakše povređeno.

U istom periodu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 20. decembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 305 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 27 vozača i četiri vozila.

Nije kritična situacija samo u Novom Sadu. Teška saobraćajna nesreća se dogodila i u Kragujevcu.

U selu Masloševo kod Kragujevca, jedna osoba je izgubila život, a dve su pretrpele teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se desila juče oko 21:15. U udesu su učestvovala dva putnička vozila. Poginula je jedna žena, dok su dva muškarca zadobila ozbiljne telesne povrede.

Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla povređene do Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu radi pružanja medicinske pomoći.

Sudar se desio na putu koji ide od Stragara prema Donjoj Šatornji i dalje ka Rudniku. Na licu mesta nadležni su sproveli uviđaj, a tokom istrage će se utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove ozbiljne saobraćajne nesreće.

Takođe, jedna osoba poginula je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Sombor - Bezdan, piše 025.

Za sada nije poznato kako je do nesreće došlo, kao ni da li je u istoj učestvovalo još osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading