UDES NA PANČEVAČKOM MOSTU! Sudarili se kombi i automobil!

Autor:

Hronika

20.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kombi i automobil sudarili su se večeras na Pančevačkom mostu.

UDES NA PANČEVAČKOM MOSTU! Sudarili se kombi i automobil!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Policija i hitna

Večeras je na Pančevačkom mostu došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila, tačnije, kombi i jedan automobil.

Prema prvim informacijama, nema povređenih, prenosi Telegaf.

Na mostu se stvaraju manje gužve.

Podsetimo, juče je došlo do saobraćajne nezgode u Vojvođanskoj ulici u Novom Beogradu, a ženska osoba D.V., koja je u saobraćaju učestvovala kao pešak, zadobila je teške telesne povrede.

- U nezgodi je osim D. V, koja se kretala pešačkim prelazom, učestvovalo dva putnička vozila - "BMW" koji je udario ženu, kao i "dačija" u koju je potom žena udarila - navode iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Iz tužilaštva, takođe, navode i da je pored ovlašćenih službenih lica Uprave saobraćajne policije, uviđaj obavio i dežurni javni tužilac koji je naložio da se radi obavljanja veštačenja vozilo marke BMW oduzme od osumnjičenog.

- Naloženo je i da se krivična prijava protiv vozača tog automobila dostavi Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu redovnim putem. S obzirom na navedeno, vozaču "BMW"-a nije određeno zadržavanje, a on će, nakon dostavljanja krivične prijave, da bude saslušan u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koje će odmah po prijemu krivične prijave preuzeti neophodne dokazne radnje - dodaju iz tužilaštva.

Kako se dalje, nezvanično saznaje, za volanom automobila marke BMW je bio pripadnik MUP-a, koji se vraćao s posla i koji u trenutku nezgode nije bio na dužnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading