SRČA SVUDA PO PUTU, AUTOMOBIL NA KROVU! Poznati detalji nezgode kod Bubanj potoka - devojka izgubila kontrolu nad vozilom, hitno prevezena u bolnicu! (VIDEO)

Autor: T.V.

Hronika

18.12.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i prevezla povređenu devojku u Urgentni centar.

SRČA SVUDA PO PUTU, AUTOMOBIL NA KROVU! Poznati detalji nezgode kod Bubanj potoka - devojka izgubila kontrolu nad vozilom, hitno prevezena u bolnicu! (VIDEO)

Foto: ST/Nebojša Mandić/Petar Divac

Sinoć oko 21.30 sati, na autoputu Beograd - Niš, tačnije kod Bubanj potoka, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređena devojka (21) koja je upravljala automobilom "Opel Korsa".

Devojka je izgubila kontrolu nad vozilom, sletela sa puta u levu stranu, udarila u zaštitnu ogradu, da bi se potom automobil prevrnuo na krov, piše Informer.

- Devojka je upravljajući automobilom izgubila kontrolu i sletela sa puta u levu stranu. Prilikom izletanja automobil je udario u zaštitnu ogradu, a potom se prevrnuo na krov. Ubrzo je na mesto nesreće stigla hitna pomoć koja je devojku prevezla u Urgentni centar - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i prevezla povređenu devojku u Urgentni centar, gde će biti utvrđen stepen povreda.

Saobraćajna policija takođe je intervenisala, regulišući saobraćaj i obavljajući uviđaj kako bi se utvrdio tačan uzrok nesreće.

Snimak objavljen na Instagram profilu "moj_beo_grad" prikazuje srču rasutu po putu, nastalu u trenutku kada je vozilo probilo zaštitnu ogradu na autoputu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading