UZBUĐENE, ALI I UPLAŠENE! TRI STARLETE ČEKAJU DA VIDE NEVOLJU I MESARA: Zlikovci ispituju silovanog mladića, a posle njega jednu po jednu devojku sa kojima su bili bliski

Autor:

Hronika

14.12.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je po odluci sudskog veća isključena sa suđenja klanu Belivuk-Miljković dok god bude odgovarao Ilija S, a onda...

UZBUĐENE, ALI I UPLAŠENE! TRI STARLETE ČEKAJU DA VIDE NEVOLJU I MESARA: Zlikovci ispituju silovanog mladića, a posle njega jednu po jednu devojku sa kojima su bili bliski

Foto: E-stock, Tanjug, Shutterstock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Suđenje klanu sa Partizanovog stadiona pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu, danas se u 14.30 sati nastavilo ispitivanjem svedoka oštećenog Ilije S. čije ispitivanje je započeto u utorak.  

Kako nezvanično saznajemo prvi će silovanog mladića i mučenog tri dana na Partizanovom stadionu propitivati vođa klana Veljko Belivuk, a potom se naoštrio da ga ispita Marko Miljković Mesar. 

Neposredno pred početak suđenja optuženi su se konsultovali međusobno kako da  nastupe danas u želji da dokažu da je njihova žrtva nedosledna, a njegov iskaz nepouzdan. 

To su i ranije pokušali, te je siroti Ilija veštačen. Iako je utvrđeno da je niže inteligencije od prosečne, njegove izjave pred sudom veštaci psihijatrijske struke su ocenili kao upotrebljive, te da je normalno da se osoba kada prođe prvobitni najajči stres prisećaju detalja strašnih događaja o kojih su bili u stanju traume. 

Miljković je citirao psihologa Anu Najman jer mu je zasmetala njena konstatacija ovim povodom dok je govorila o Iliji S. 

Javnost je po odluci sudskog veća isključena dok god bude odgovarao Ilija S. Pre nego je žrtva klana izašla za govornicu sudija je obavestila prisutne da su na ročište pristupile i tri atraktivne devojke koje su bile u kafiću na dan kada je Ilija S: u oktobru 2020. otet i doveden u prostorije, koje su, prema optužbi TOK  koristili pripadnici ovde optužene kriminalne grupe. 

Šta su videle i čule o predmetu optužbe devojke će biti pitane pred ovim sudom, a javnost će biti obeveštena šta se dešavalo u sudnici dok su one odgovarale na pitanje suda i prisutnih stranaka.

Ono što smo mogli da primetimo je da su na pomen imena tri ženska svedoka, je da su pojedinci sa optuženičke klupe lice razvukli u široki osmeh jer će ih videti danas posle dugo vremena, makar i preko stakla. 

Devojke svedoci Darija J, Katarina M. i Dunja V. su kako je ranije isplivalo iz istrage, bile gošće u bunkeru na stadionu Partizana, dok je nekoliko pripadnika zloglasne krimibnalne grupe zlostavjalo Iliju S.

Iliju su pripadnici grupe sumnjičili da je poslat da prati i špijunira vođe grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, zbog čega su ga oteli, i prema optužnici vezali mu ruke lisicama, skinuli ga golog, tukli ga štapovima za bilijar, kojima su ga potom silovali.

- Te večeri, u prostorije su došle tri devojke, a optuženi Aleksa Šejić im je se obratio rečima "mi ćemo devojke da umesto da sv....o u vas, u I. S. - piše u spisima protiv klana.

O ovim devojkama govorio je pred tužilaštvom i sudom mučeni Ilija.

- Drugo veče, došle su neke devojke, devojke koje mogu da vidim samo na televiziji. Mogu da kažem da su lepe i da su došle tu u restoran. Mene su onako isprebijanog u modricama doveli u baštu, ali sam sedeo za odvojenim stolom od njih. Jedna devojka je rekla "zašto bijete ovog dečka", a Šejić je odgovio "zato što je cinkara, sada ćemo umesto da svr...o u vas devojke, da svr...o u njega" - ispričao je Ilija na saslušanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading