CIGARA NIJE ZAPALILA STARAČKI DOM U MALOM MOKROM LUGU?! Novi detalji jezivog požara: Radnik otkrio SVE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki požar izbio je juče oko 19 sati u staračkom domu u Malom Mokrom lugu, a još uvek traje istraga o uzroku.

CIGARA NIJE ZAPALILA STARAČKI DOM U MALOM MOKROM LUGU?! Novi detalji jezivog požara: Radnik otkrio SVE

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Kako nezvanično saznajemo, uzrok požara je neispravan laptop jednog od korisnika, iako se spekulisalo da je u pitanju neugašena cigareta. Istraga je ipak još uvek u toku, uskoro će se znati više detalja.

Radnik iz staračkog doma nam je potvrdio da se sumnja definitivno na neispravan laptop, ali da ćemo na zvanične informacije ipak još sačekati.

- Bio sam do sad unutra, ništa još zvanično ne znamo, ali najverovatnije je uzrok neispravan laptop - rekao je kratko jedan od radnika staračkog doma za Republika.rs.

Komšije u šoku

Komšije iz obližnjih zgrada još su u šoku nakon što je juče izbio požar na trećem spratu ovog staračkog doma.

- Čula sam da su korektni u tom staračkom domu, ali i ja sam stara žena i opet kažem ne daj bože nikom da tamo završi, možda to oni stariji koji nemaju nigde nikoga, ali ostali, bolje da unajme nekoga da ih neguje kući. Strašno mi je sve to, pogotovo ovo što se desilo - kaže nam još jedna komšinica.

Podsetimo, starački dom u beogradskom naselju Mali Mokri Lug već je punio stranice crne hronike, kada je u dvorište staračkog doma koji je u vlasništvu Željka S., u februaru 2020, bačena bomba kašikara, a povređenih, na sreću, nije bilo.

Sigurnosne kamere su tada snimile ovaj napad, a kako je tada rekao izvor blizak istrazi, kašikaru je bacila maskirana muška osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading