STARAČKI DOM U MALOM MOKROM LUGU, U KOJEM JE U POŽARU STRADALO DVOJE, RANIJE BIO META BOMBAŠKOG NAPADA! Vlasnik ima policijski dosije!?

Autor:

Hronika

13.12.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko S. rekao je tada da ne zna zbog čega je na njegovom posedu došlo do eksplozije.

STARAČKI DOM U MALOM MOKROM LUGU,  U KOJEM JE U POŽARU STRADALO DVOJE,  RANIJE BIO META BOMBAŠKOG NAPADA! Vlasnik ima policijski dosije!?

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Starački dom u Malom Mokrom Lugu, u kojem je večeras izbio požar u kome su dve osobe nastradale, a petoro povređeno, već je pinio stupce crne hronike.

Naime, u dvorište staračkog doma u beogradskom naselju Mali Mokri Lug koji je u vlasništvu Željka S., u februaru 2020, bačena je bomba kašikara, a povređenih, na sreću, nije bilo.

Bomba je bačena iz susednog dvorišta, a sigurnosne kamere snimile su ovaj napad.

- Kašikaru je iz dvorišta, koje se nalazi pored staračkog doma, u kom je smešteno oko 30 starih i nemoćnih, bacila maskirana muška osoba - rekao je tada izvor blizak istrazi i dodao da se sumnja da eksplozivna naprava ima veze s vlasnikom Željkom S.

- U istom dvorištu gde je dom nalazi se kuća njegovog vlasnika. Motiv napada se dovodi u vezu sa Željkom S. koji navodno ima dosije u policiji - objašnjava sagovornik.

Željko S. rekao je tada da ne zna zbog čega je na njegovom posedu došlo do eksplozije.

- U pitanju je greška, nemam problem ni sa kim. To nema veze s domom, niti sa mnom, ma nema veze ni sa čim. Samo ste mi sve moguće službe i inspekcije nakačili na vrat - rekao je Željko S.

- Čula sam da je planirao da otvori još jedan dom ispod ovog. Ko zna šta je razlog. On je malo impulsivan. Toliko sam puta čuo kako telefonira iz dvorišta i svađa se s nekim - kazala je tada komšinica.

Inače, požar je večeras izbio oko 19 časova, a pretpostavka je da ga je izazvala neugašena cigareta.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading