OVO JE MLADIĆ KOJI JE JUČE NASTRADAO U LEŠTANIMA: Okliznuo se, pa pao sa visine od 15 metara!

Autor:

Hronika

13.12.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno se sprovodi istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragične nesreće.

OVO JE MLADIĆ KOJI JE JUČE NASTRADAO U LEŠTANIMA: Okliznuo se, pa pao sa visine od 15 metara!

Foto: shutterstock

Juče se dogodila tragična nesreća na gradilištu privatne firme u Leštanima, kada je mladi radnik A. R. (24) pao sa krova i nažalost preminuo

Detalji nesreće

Prema nezvaničnim informacijama, A.R. je pao sa visine od oko 15 metara, pri čemu je pao na glavu. Kolega koji je bio prisutan u trenutku nesreće izjavio je da je samo video mladića kako pada na beton, te se sumnja da se okliznuo dok je postavljao kablove.

Obdukcija i istraga

Na zahtev Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, obdukcija tela mladog radnika je naložena kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Trenutno se sprovodi istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragične nesreće.

Podsetimo, prošlog meseca, tačnije 25. novembra u jutarnjim časovima na Savskom vencu, u zgradi Bigza, desila se tragedija kada je lift usmrtio radnika B.V. (57), dok ga je popravljao. Jedan od očevidaca je ispričao detalje ovog nemilog događaja i ispričao šta je tačno dovelo do tragedije.

Očevidac je nesreću u zgradi Bigza, navodeći da se u njoj trenutno vrše radovi na novim liftovima, ali da je smrtonosni incident povezan sa starim liftom. 

To je običan lift ima prednja vrata, a ona unutrašnja za senzor nema. U tom liftu postoji prekidač i kada vas čovek koji vozi lift odveze na sprat na koji idete mora da pritisne taster i dužan je da isključi lift na taj prekidač da ga ne bi neko u međuvremenu pozvao, da lift ne bi krenuo. Čovek koji je poginuo je verovatno zaboravio da isključi prekidač, krenuo je da otvori vrata, u međuvremenu je neko pozvao lift i pošto je lift brz on je ostao do pola van lifta i tako je čovek nastradao, preseklo ga je - ispričao je očevidac tada.

Očevidac je ispričao da je čuo buku, a da je zatim potrčao na dole i zatekao scenu nesreće. Svojim rečima, dočarao je dramatičan trenutak i pružio uvid u haotičnu situaciju koja je nastala nakon tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading