DEVOJKA IZ SRBIJE MISLILA DA JE PRONAŠLA DOBAR POSAO, PA JOJ SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO! Sve joj oduzeli i primoravali na PROSTITUCIJU - iskoristili ovo što su znali o njoj!

Autor: T.V.

Hronika

01.12.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnica navodi da su Lopušina i Mustafić iskoristili težak materijalni položaj mlade devojke iz Prokuplja, primoravajući je da se bavi prostitucijom umesto obećanog posla konobarice.

DEVOJKA IZ SRBIJE MISLILA DA JE PRONAŠLA DOBAR POSAO, PA JOJ SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO! Sve joj oduzeli i primoravali na PROSTITUCIJU - iskoristili ovo što su znali o njoj!

Foto: www.profimedia.rs

Bjelopoljac Drago Lopušina (48) i državljanka Srbije Aleksandra Mustafić (23) doveli su devojku iz Prokuplja i umesto obećanog posla konobarice iskoristili su njen težak materijalni položaj pa su je primorali da se bavi prostitucijom.

U Višem sudu u Bijelom Polju danas je započelo suđenje Dragu Lopušini, državljanki Srbije Aleksandri Mustafić (23) i Bjelopoljcu Siniši Vukoviću (33) zbog krivičnog dela - trgovina ljudima.

Suđenje se odvija bez prisustva javnosti, a ročište je zatvoreno na predlog tužioca Vladana Đalovića radi zaštite interesa oštećene, kako prenose "Vijesti".

Optužnica navodi da su Lopušina i Mustafić iskoristili težak materijalni položaj mlade devojke iz Prokuplja, primoravajući je da se bavi prostitucijom umesto obećanog posla konobarice. Devojka je, prema optužnici, bila prevarena lažnim obećanjem posla u Crnoj Gori i platom od 600 eura.

Nakon što su je prevezli iz Prokuplja u Bijelo Polje, u lokal Lopušine "Romansa", devojci su oduzeli lične isprave, upotrebom sile i pretnje je primorali da se bavi prostitucijom radi otplate troškova prevoza. Optužnica navodi da je devojka, zbog teškog materijalnog položaja, pružala seksualne usluge desetorici muškaraca dnevno.

Suđenje takođe obuhvata tvrdnje da su optuženi od januara do decembra 2022. godine navodili na prostituciju još šest devojaka iz Srbije. Cene za seksualne usluge kretale su se od 50 eura za pola sata do 500 eura za celu noć.

Lopušina je uhapšen istog dana kada je devojka pobegla, dok je Mustafić pobegla i uhvaćena je nakon nekoliko dana.

Suđenje će nastaviti razmatranje optužbi i saslušanje svedoka kako bi se donela pravedna odluka u ovom slučaju trgovine ljudima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading