NEVENA JE BILA ŽRTVA BELOG ROBLJA: Zaljubila se u čoveka koji je uvukao u PROSTITUCIJU, ovako je na kraju pobegla!

Autor: M.O.

Lifestyle

30.11.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča kao iz filma!

NEVENA JE BILA ŽRTVA BELOG ROBLJA: Zaljubila se u čoveka koji je uvukao u PROSTITUCIJU, ovako je na kraju pobegla!

Foto: youtube/printscreen/praktična žena

Nevena Mitić (48) iz Niša je žena koja je preživela nešto što mnogi nas nikada neće. Ona je bila žrtva trgovine ljudima, primorana na prostituciju, sve to nakon što je godinama bila svedok nasilja u svojoj obitelji.

Njen san o boljoj budućnosti i bekstvu iz okoline nasilja postao je stvarnost tek kada je započela vezu s naizgled pažljivim partnerom. Nevena je podelila svoju priču, počevši rečima: "Kada smo ušli u voz, znala sam da mi se nešto strašno sprema."

- Potičem iz siromašne porodice, želela sam što pre pobeći od tamo kako bih pronašla svoj mir. Bilo je puno nasilja, to je bilo svakodnevno. Još otkako znam za sebe, to je bilo prisutno. Želela sam samo mir! Gledala sam psihičko zlostavljanje jer je tukao moju majku, i to je bilo svakodnevno psihičko maltretiranje - otkrila je Nevena Mitić za Republiku.

Republika

Foto: Shutterstock

Tokom celog života je prisustvovala nasilju

 

Nakon nekoliko meseci veze, Nevena je odlučila krenuti za Holandiju sa svojim partnerom.

Sve se promenilo onog trenutka kada su zakoračili u voz. U početku je osećala uzbuđenje zbog neizvesnosti koja dolazi s novim početkom, ali taj osećaj brzo je nestao, Nevena je postala žrtva  trgovine ljudima.

Pitala se gde je otišla i s kime, žalila što takva pitanja nije postavljala pre nego što je bilo prekasno, prvenstveno sama sebi. Kada je stigla u Holandiju, govorili su joj da je spašena jer dolazi iz nasilne porodice, ali na kraju... Uspela je da se izbori s celom kriminalnom organizacijom.

- Od prvog dana tu je psihičko maltretiranje. To je organizovani kriminal, maltretiranje, kako bi me slomili i uzeli ono što im treba. Bili smo u apartmanu. U tom stanu bukvalno je bio pakao! Priprema za moj novi život. Shvatila sam da moram igrati njihovu igru i rekla sam im: "Mogu li danas ići raditi?'. Radiću ću što god, samo da izvučem živu glavu", rekla je Nevena.

Republika

Foto: youtube/printscreen/praktična žena

Zaljubila se u čoveka koji je uvukao u prostituciju

 

- Ja sam rekla da razumem da im dugujem, jer su mi tako pričali, pa sam htela da već tada krenem da radim! Odmah su me poveli i kada sam se našla u tom klubu gde sam bila, samo sam se pitala: "Šta je ovo, kako sam ja ovde stigla, gde sam ja uopšte?". Taj pakao je trajao dve godine i nisam znala da će trajati toliko. Rekli su da će ubiti moje roditelje, znali su gde živim - ispričala je Nevena koja smatra da je bila u "kandžama mafije", a ne žrtva jedne osobe.

- Kad sam krenula za Holandiju, taj čovek kojem sam verovala, pretvorio se u zver. Postao je hladan i nemilosrdan. Bila je to užasna razmena energije. Već u vozu je pokazao svoje pravo lice i pale su maske. Morala sam glumiti i govoriti roditeljima kako sam super. Nisam imala hrabrosti reći im što mi se dešava, bojala sam se za svoj život - ispričala je Nevena, dodajući da je imala sreće što nije koristila opojne supstance. Kako kaže, devojke koje su ih koristile, uglavnom nisu preživele.

Pobegla posle dve godine Iz ralja belog roblja se izvukla zahvaljujući mušteriji. To je bio običan čovek koji se zaljubio u nju. Kada je skupila hrabrosti, ispričala mu je šta joj se desilo. Nakon nekoliko meseci, otkrila je celu priču.

"Ako budeš želela, mogu ti pomoći", rekao joj je čovek koji se zaljubio u nju. 

Sela je u taksi, zatim malo hodala peške, ponovno prevozom, pa se kod diskoteke našla s tim čovekom koji ju je odvezao. Posle dve godine, uspela je da pobegne.

- Verovala sam tom čoveku jer sam ga stavljala na testove i shvatila da mu mogu verovati - rekla je Nevena koja se odselila u Brazil. Tamo je živela 23 godine. Sada je u Srbiji i svoju ispovest podelila je dok je gostovala u nekoliko emisija kao što su "Praktična žena", "Ako progovorim", "Novo jutro"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading