"SILOVAO ME JE IAKO SAM TRAŽILA DA PRESTANE" Devojka iz Kule optužila novosadskog političara za zlostavljanje, pa do detalja opisala šta joj je radio!

Autor:

Hronika

28.11.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Š. je objavila i skrinšotove prepiske sa Egićem.

"SILOVAO ME JE IAKO SAM TRAŽILA DA PRESTANE" Devojka iz Kule optužila novosadskog političara za zlostavljanje, pa do detalja opisala šta joj je radio!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Youtube/K1, Shutterstock

Novosadski političar Srđan Egić optužen je da je silovao manekenku Ninu Š. (21) iz Kule, 8. marta ove godine, nakon što se ona javila na oglas za stan, koji je pomenuti političar postavio.

Kobnog dana kada se napad dogodio, Nina Š. se našla sa osumnjičenim Egićem kako bi pogledala stan, a ona je sada na svom Fejsbuku napisala šta se tačno dogodilo, ali i sa čim se sve susretala od momenta kada je političara prijavila.

On je, podsećanja radi, devojci obećao da će joj pomoći da pronađe stan i posao jer kao bivši političar i biznismen ima dosta veza u Novom Sadu a, između ostalog, radi i za jednu agenciju koja pruža konsultantske usluge, odnosno organizuje "kurseve za poslovno obrazovanje i razvoj" što bi trebalo klijentima da olakša muke prilikom pronalaska posla.

On je navodno pod izgovorom da je svuda gužva zbog proslave Dana žena, odveo devojku u svoj stan i navodno zahtevao od nje da imaju seksualni odnos što je ona odbila. On ju je navodno potom upotrebom sile na to primorao a devojka je uspela nakon toga da pobegne iz stana i zatražila je pomoć od prolaznika koji su je odveli u policiju.

Devojka je napisala da joj je Egić odgovorio na jednu objavu u kojoj devojka traži stan, te joj je on napisao da se javi u inboks. Ona tvrdi da Egića i njegovu porodicu nije poznavala, već je tek naknadno iz medija saznala ko je on.

Šta svom detetu da kažem za nekoliko godina zašto mu majka ne voli 8. mart, Dan žena? Šta da kažem kada bude čitao naslove i određene komentare? - napisala je ona, a zatim do detalja ispričala šta se dogodilo tog 8. marta.

Nina Š. je objavila i skrinšotove prepiske sa Egićem.

 

 

Ispitivao je o ljubavnom životu

Nina Š. je napisala da se sa Egićem našla u 19:10 časova, misleći da idu na poslovno piće, kako bi se dogovorili o izdavanju stana. Navela je da ju je političar ispitivao o njenom privatnom životu, porodičnim odnosima..

Navela je da su posle pića krenuli u stan i da je u tom trenutku Egić počeo da vrši pritisak na nju kako bi mu rekla sa kojom osobom je u emotivnoj vezi. Prethodno je, dok su išli ka restoranu, njen telefon i torbicu stavio iza svog sedišta, rekavši "da joj to ne treba".

Tokom vožnje do njegovog stana insistirao je da mu pričam o svojoj emotivnoj vezi koju sam raskinula i čime se momak bavi, na šta ja nisam želela da odgovorim i on je burno rekao: “Zašto ima da kriješ?“ na šta sam ja odgovorila da nema potrebe da pričam tuđe privatne stvari“, navodi ona u objavi.

Nina Š. je napisala da tokom razgovora Egić navodio da ima jako imućne poznanike i da može da joj sredi posao. U trenutku kada su stigli do stana, koji se nalazio u samom centru grada, Egić je iznenada otišao u stan bez da je sačeka, što je nju začudilo, napisala je ona.

"Bacio me je na krevet i nasilno skinuo"

- Stajao je na ulazu u dnevnu sobu i spopao me je odmah. Krenuo je da me ljubi i da se on skida. Prisilio me je da ga oralno zadovoljim. Odbijala sam, nisam želela, a on je postajao sve agresivniji, ja sam pružala otpor i pokušavala sam da se odbranim, a on me je bacio na krevet i nasilno skinuo - opisuje detalje užasa koji je proživela.

Kako piše, u jednom trenutku joj se slošilo i molila ga je za čašu vode, ali je on to odbio i rekao da ga ne zanima što joj je loše. Zatim ju je, kako tvrdi devojka, potom bacio na pod, na tepih, dok je ona sve vreme plakala, vrištala i molila da prestane, što on nije želeo.

- Počela sam da krvarim, a on je rekao: „Mene ne zanima što ne želiš odnos sa mnom, jer ja želim!“, i da mi je dao stan i da sam ja njegovo vlasništvo i da ćemo imati odnose iako ja to ne želim, kao i da mi ni Bog neće pomoći.. Sećam se da sam ga u jednom momentu molila samo da stane, da me boli, da mi ne radi to, jer sam već preživela nasilje, rekao je da ga ne zanima - napisala je devojka.

Tokom tih momenata pretio mi je da ćutim ukoliko dostava bude zvala i da budem mirna. Sve vreme je ismevao moje reakcije straha, u jednom trenutku dok je vršio silovanje nadamnom pogledao me je oštro, oči su mu bile crne, znala sam da je to psihopata, kao i da to ne radi prvi put, jer vrlo iskusno zna šta i kako radi“, napisala je ona.

Pozvala bivšeg momka i rekla da je silovana

Ona objašnjava da je iskoristila trenutak nepažnje, ugrabila telefon i utrčala u kupatilo, odakle je pozvala prvi broj iz imenika, koji je bio njen bivši partner. Molila ga je da joj pomogne jer je silovana, ali je zaboravila da mu kaže da se nalazi u Novom Sadu.

Uleteo je u kupatilo i prekinuo poziv. Besno me pitao da li sam to rekla momku da me je silovao. U tom momentu zazvonio je telefon ponovo, ali je on prekinuo poziv. Želeo je da me natera da se istuširam, kako bi bili dokazi uklonjeni, ali ja to nisam želela. Počeo je da preti da ima poznanika u policiji i veze svuda, da sam nadrogirana i da telefon neću dobiti nazad“, piše ova devojka.

Devojka je napisala da joj je poltičar obrisao poruke sa Vajbera i pozive, ali je zaboravio da obriše poruke sa mejla i Fejsbuka. Kada je izlazila iz stana, zapretio joj je i da ne sme nikome da kaže šta se dogodilo.

Na izlazu srećem ženu koja je dostavljala hranu nekome i molim je za pomoć, izlazimo iz zgrade i srećem čoveka koji je trebao Egiću da dostavi picu i molim ga da mi bude svedok, što on odbija. Nakon toga, devojka iz dostave me vodi u obližnju policijsku stanicu“, piše žrtva.

Bivši momak je sputavao da pokrene tužbu?!

Nakon svega što joj se izdešavalo pomirila se sa svojim bivšim momkom, ali, kako tvrdi, on je u jednom trenutku počeo da je sputava u tome da pokrene tužbu. Objašnjavao joj je da im prete, da je neće ostaviti na miru i svakim danom je sve više pritiskao, do momenta kada je umalo popustila i odustala.

- Dva dana pre svedočenja dolazim u Novi Sad. Tokom mog boravka u tužilaštvu saznajem kako je sud poslao dopis mom bivšem momku, ali da on to nije primio i tu mi već mnoge stvari postaju jasnije.. Bivši momak mi šalje poruku da dolazi za Novi Sad da idemo na ručak i da razgovaramo o celokupnoj situaciji - piše ona.

Na ručku su završili sa bratom Srđana Egića, koji je bio sa devojkom. Navodi da se njen momak pozdravio i rukovao sa njim, što je njoj izgledalo jako čudno. Odmah im je ponuđeno i piće i da nazdrave, što je ona odmah odbila.

Nakon nekog vremena, moj bivši momak je saslušan, dao je lažnu izjavu, pogubio se u lažima koje je izrekao jer se navodno utvrdilo da su on i brat Srđana Egića imali telefonske pozive. Dobijam poziv od advokata kako nema dobre vesti i da je on dao lažnu izjavu, da se ne nadam da on meni želi dobro“, piše ona.

Kako je ova devojka navela, odlučila je da progovori o svemu što je doživela jer je pre nekoliko dana napadnuta od strane lica koji su se predstavili kao inspektori i tada je zadobila povrede.

Ljudi smo, svi grešimo, mene je jedna greška mogla koštati života. I ovom prilikom dugujem veliku zahvalnost devojci koja je rizikovala svoj život da bi spasila moj, ne znam joj ni ime ni prezime, ali se nadam da će ovo pročitati i da mi je svakog dana u glavi i da ću joj večno biti zahvalna na tome“, napisala je na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ana

28.11.2023 17:13

Imas moju veliku podrsku i znam da nije takav Srdjan Egic