HOROR NA PUTEVIMA! Udes kod Peći: 14 povređenih, među njima 12 učenika, jedan i dalje u bolnici!

Autor:

Hronika

23.11.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Peć - Kosovska Mitrovica, u selu Đurakovac, povređeno je ukupno 14 osoba, od kojih je čak 12 učenika

HOROR NA PUTEVIMA! Udes kod Peći: 14 povređenih, među njima 12 učenika, jedan i dalje u bolnici!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

 Policija je potvrdila da su povređena i dva vozača vozila koja su učestvovala u udesu. Portparol policije za region Peći, Fadilj Gaši, izjavio je za Repoteri da su se u sudaru sudarili automobil i mini-bus sa učenicima.


**Brza reakcija i lekarska pomoć**



Nesreća se dogodila oko 13.07 časova, a povređenima je brzo ukazana lekarska pomoć. Nakon što su zbrinuti, svi osim jednog učenika pušteni su kući. Jedan učenik i dalje se nalazi na lečenju u bolnici. Važno je istaći brzu reakciju i efikasnu zdravstvenu intervenciju koja je omogućila da većina povređenih bude puštena na kućno lečenje.


**Prevencija saobraćajnih nesreća**



Ova nesreća još jednom ističe važnost preventivnih mera i obezbeđivanja bezbednosti u saobraćaju. Posebno je važno da se vodi računa o bezbednosti dece i mladih u saobraćaju, te da se preduzmu sve neophodne mere kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća u kojima su učenici ugroženi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading