MILOŠ IZREŠETAN ISPRED SVOJE KUĆE, TRUDNA ŽENA I ĆERKA (3) PREŽIVELE HOROR: Sin je rođen na isti dan kad i on!

Autor:

Hronika

20.11.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa deset hitaca ubijen je u naselju ''Beverli Hils'' Miloš Radojković u Nišu.

MILOŠ IZREŠETAN ISPRED SVOJE KUĆE, TRUDNA ŽENA I ĆERKA (3) PREŽIVELE HOROR: Sin je rođen na isti dan kad i on!

Foto: ST/N. MANDIĆ/facebook.com/printscreen

Miloš Radojković (25) ubijen je na današnji dan, a Viši sud u Nišu je Darka Mitića (35) proglasio krivim za ubistvo i osudio ga na 20 godina zatvora, ali je odlukom Apelacionog suda da odluka poništena i slučaj se ponovo našao pred sudom zbog, kako je rečeno, razjašnjenja pojedinih činjenica.

Podsetimo, Miloš Radojković je ubijen u sačekuši ispred svoje kuće u naselju "Beverli Hils" 20. novembra 2019. Motorom je došao do kuće i kese sa namirnicama odneo trudnoj supruzi, koja je bila sa njihovom trogodišnjom ćerkom. Kada je ponovo izašao napolje, irešetan je sa deset metaka iz pištolja "CZ 99", a hitac u grudi je bio koban.

Pre ubistva Miloša Radojkovića, Mitiću je zapaljen "mercedes" u centru grada kod Narodnog pozorišta. Za to je bio osumnjičen Radojković i tada se pisalo da je počeo sukob nekadašnjih prijatelja. Mitić je osuđen zbog toga što je na čauri ispred kuće gde se dogodilo ubistvo, nađen njegov biološki materijal, što je Mitićeva odbrana osporavala.

Darko Mitić je još na početku prošlog suđenja, ali i kasnije rekao da on nema nikakve veze s ubistvom i da to on nije učinio. On i Miloš su bili dobri drugari, a onda je došlo do razlaza bez nekog naročitog razloga, kako je on naveo tada.

Naročito potresno bilo je svedočenje Radojkovićeve nevenčane supruge, koja je rekla:

- Sin je rođen bukvalno istog dana i u isti sat kada i Miloš, tri nedelje pre termina, što me je dodatno potreslo. Ćerka ide na lečenje zbog svega što je preživela, noću je počela da mokri u krevet. Stalno doziva oca - prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading