STRAVIČNA NESREĆA KOD LAŠVE: Dve osobe poginule, još dve zarobljene u smrskanim vozilima

Autor:

Hronika

17.11.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična nesreća na magistralnom putu M-17 kod Lašve odnela je dva života.

STRAVIČNA NESREĆA KOD LAŠVE: Dve osobe poginule, još dve zarobljene u smrskanim vozilima

Foto: Tanjug/AP

U nesreći koja se dogodila između dva putnička vozila, preminule su dve osobe, dok su još dve zarobljene u smrskanim vozilima, a do njih se još uvek ne može doći. Zbog ove tragedije, saobraćaj je obustavljen, a više detalja o uzroku nesreće biće poznato nakon policijskog uviđaja.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila na magistralnom putu M-17, a na licu mesta su se odmah pojavili policija, vatrogasci i pripadnici Hitne pomoći. Portparol MUP-a ZDK Samir Valentić potvrdio je da su dve osobe izgubile život, dok su još dve povređene. Međutim, zbog teških povreda i smrskanih vozila, nije moguće pristupiti povređenima, pa se ne zna kakvo im je stanje.

Ova tragedija je šokirala lokalno stanovništvo, a detalji o uzroku nesreće još uvek nisu poznati. U međuvremenu, saobraćaj je obustavljen, a nadležne službe rade na uviđaju i uklanjanju vozila sa mesta nesreće. Očevici kažu da je uviđaj u toku i da se očekuje dalja informacija o ovom tragičnom događaju.

Podsetimo, nesreća se dogodila na magistralnom putu M-17 kod Lašve, u kojoj su učestvovala dva putnička vozila. Ovaj deo puta poznat je po opasnim krivinama i čestim saobraćajnim nesrećama, pa se pretpostavlja da je i ova nesreća bila izazvana neprilagođenom brzinom ili drugim faktorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading