UMESTO DA LEČE ONI SE BIJU! Pobile se kolege u užičkoj bolnici - sevali i noževi!

Autor:

Hronika

15.11.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, sukob između dvojice kolega, gipsara i instrumentara, dogodio se u prostorijama Službe ortopedije sa traumatologijom.

UMESTO DA LEČE ONI SE BIJU! Pobile se kolege u užičkoj bolnici - sevali i noževi!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Petar Divac

Nesuglasice na proslavi lekarske slave u Opštoj bolnici Užice dovele su do neobičnog incidenta u kojem je jedan od zaposlenih zadobio lakšu telesnu povredu. Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave u Užicu, 36-godišnji M.S. je juče, nakon kraće verbalne rasprave, nožem lakše povredio svog kolegu, 32-godišnjeg muškarca, u predelu kolena. O ovom incidentu obavešten je i tužilac, a M.S. je saslušan u prisustvu policijskih službenika.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnih poslova u Užicu saslušali su 36-ogodišnjeg muškarca iz Užica zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje lakih telesnih povreda. Sumnja se da je juče na jednom odeljenju Opšte bolnice u Užicu nakon kraće verbalne rasprave nožem lakše povredio 32 -ogodišnjeg muškarca u predelu kolena. O ovome je obavešten tužilac - rečeno nam je u Policijskoj upravi u Užicu.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob između dvojice kolega, gipsara i instrumentara, dogodio se u prostorijama Službe ortopedije sa traumatologijom, tokom proslave lekarske slave Sveti Vrači. Oni su prvo započeli verbalnu raspravu, a zatim je M.S. potegao nož i lakše povredio svog kolegu.

- Dana 14.11.2023. godine, tokom proslave lekarske slave u OJ Opštoj bolnici Užice, u prostorijama Službe ortopedije sa traumatologijom, dogodio se incident, prilikom koga je došlo do lakše telesne povrede jednog zaposlenog. Pacijenti nisu bili u mogućnosti da vide navedeni incident, a akteri tog događaja nisu lekari, nego su zaposleni na radnim mestima gipser i instrumentar - navodi se u saopštenju.

Iz Zdravstvenog centra Užice nam je dostavljeno saopštenje u kojem se navodi da su pacijenti bili van prostorija u kojima se dogodio incident, te da su akteri događaja bili zaposleni na radnim mestima gipsara i instrumentara, a ne lekari. Takođe, ističe se da je poslodavac obavestio MUP, koji će preduzeti dalje radnje iz svoje nadležnosti, dok će protiv aktera događaja biti pokrenut disciplinski postupak.

Ovaj incident je još jednom pokazao da nesuglasice i sukobi mogu da se dese na najneočekivanijim mestima, pa čak i u bolničkim prostorijama. Srećom, povreda je bila lakše prirode, ali je ovaj događaj mogao da ima mnogo ozbiljnije posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading