OBORENA ŽENA U POŽEŠKOJ ULICI: Hitna pomoć je prevezla odmah u URGENTNI CENTAR

Autor:

Hronika

14.11.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku današnjeg popodneva, u Požeškoj ulici kod okretnice tramvaja, došlo je do nezgode u kojoj je žena starosti oko 50 godina oborena.

OBORENA ŽENA U POŽEŠKOJ ULICI: Hitna pomoć je prevezla odmah u URGENTNI CENTAR

Foto: ST/Nebojša Mandić/Petar Divac

Prema zvaničnim informacijama sa lica mesta, žena je zadobila osrednje telesne povrede i prevezena je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Prema rečima svedoka, žena je prelazila ulicu na pešačkom prelazu kada ju je udario automobil. Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta i ukazala joj prvu pomoć, nakon čega je prevezena u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacijama, žena je svesna i stabilno se nalazi.

Kako Telegraf saznaje, ova nesreća se dogodila u toku radnog dana kada je saobraćaj u ovom delu grada posebno gust. Iako se ne zna tačan uzrok nesreće, nadležni organi su pokrenuli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti i eventualno sankcionisali odgovorne.

Ovo nije prvi put da dolazi do saobraćajnih nezgoda u Požeškoj ulici, koja je poznata po velikom broju pešačkih prelaza i gustom saobraćaju. Zbog toga apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i poštuju pravila kako bi se smanjila mogućnost ovakvih nesreća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading