OTKRIVEN UZROK POŽARA U JAGODINI! Nema povređenih, istraga će utvrditi detalje

Autor:

Hronika

13.11.2023

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je došlo do požara u jagodinskom akva parku, koji je najverovatnije izazvan paljenjem instalacija u jednom od pultova unutar objekta.

OTKRIVEN UZROK POŽARA U JAGODINI! Nema povređenih, istraga će utvrditi detalje

Foto: printskrin/instagram/192_rs

 Vatra je brzo zahvatila drvenu strukturu i nadstrešnicu, ali srećom, nema povređenih osoba. Na lice mesta su odmah izašli vatrogasci koji su uspeli da lokalizuju požar i spreče dalje širenje vatre.

Prema informacijama iz policije za beogradske medije, istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdile tačne okolnosti koje su dovele do izbijanja požara. Prema prvim saznanjima, čule su se i detonacije, što je dodatno doprinelo širenju panike kod posetilaca akva parka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Iako nije bilo povređenih, materijalna šteta je velika, s obzirom na to da je požar zahvatio drvenu strukturu i nadstrešnicu. Takođe, ovo je već drugi požar koji se dogodio u jagodinskom akva parku u poslednjih nekoliko godina, što nameće pitanje o bezbednosti objekta i adekvatnosti sistema zaštite od požara.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Uzrok požara još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da je došlo do kvara na instalacijama ili možda čak i do namernog paljenja. Nadležni organi će sprovesti istragu i otkriti istinu, a do tada se može samo nagađati o mogućim uzrocima.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Ovo je još jedan u nizu požara koji su se dogodili u jagodinskom akva parku, što ukazuje na to da je neophodno preduzeti dodatne mere kako bi se obezbedila bezbednost posetilaca i objekta u celini. Za sada, nema informacija o tome da li će akva park biti zatvoren nakon ovog incidenta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading