BIZNISMEN IZ ČAČKA UMRO ZBOG VIJAGRE: Pozlilo mu u naletu strasti, dok je bio u hostelu sa LJUBAVNICOM!

Autor:

Hronika

07.11.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjem ispraćaju nesrećnog čoveka, o kom se danima pričalo u Srbiji, prisustvovao je samo najuži krug rođaka i prijatelja.

BIZNISMEN IZ ČAČKA UMRO ZBOG VIJAGRE: Pozlilo mu u naletu strasti, dok je bio u hostelu sa LJUBAVNICOM!

Foto: Shutterstock

Ugledni privrednik (60) iz Čačka, umro je pre tačno godinu dana u hostelu tokom seksa sa znatno mlađom udatom ljubavnicom!

Biznismen je sahranjen nekoliko dana nakon smrti u jednom planinskom selu, odakle je poreklom.

Poslednjem ispraćaju nesrećnog čoveka, o kom se danima pričalo u Srbiji, prisustvovao je samo najuži krug rođaka i prijatelja.

Erektilni stimulans

Meštani ovog sela tada su nerado pričali o sahrani i samo su kratko rekli da je poslednji ispraćaj organizovao bratanac preminulog. Nisu hteli da kažu da li je sahrani prisustvovala i supruga pokojnog švalera.

- On je retko dolazio u naše selo, ovde su mu rođeni i otac i deda... Kad je umro u hostelu, žena mu je bila u inostranstvu, kod dece. Mnogo ju je pogodilo kad je čula kako je umro, pukla je bruka, ali on je sad mrtav i tu je kraj svake priče - rekao nam je meštanin.

Inače, rođaci i najbliži prijatelji ogorčeni su zbog velikog interesovanja javnosti za ovaj slučaj i nisu želeli da pričaju o tome. Posebno su ogorčeni i na ljubavnicu nesrećnog biznismena, iako je i njena porodica rasturena nakon što se pročulo za kobni seks-skandal u čačanskom hostelu.

Nesrećni 60-godišnjak je iznajmio sobu u hostelu s ljubavnicom koja ima nešto više od 30 godina, udata je i ima decu.

- Tokom seksa mu je pozlilo, a uspaničena ljubavnica je pobegla iz sobe i usput zamolila recepcionera da pozove Hitnu pomoć. Međutim, biznismenu nije bilo spasa, a pored kreveta je nađena čaša s razmućenim belim prahom, za koji se pretpostavlja da je nekakav erektilni stimulans - ispričao je izvor, i dodao:

- Lekari su utvrdili da je 60-godišnjak preminuo od srčanog udara i telo je predato familiji radi sahrane. Policija je iste večeri identifikovala ljubavnicu i ona je dala iskaz u policijskoj stanici, ali protiv nje neće biti pokrenut nikakav postupak, pošto je smrt njenog ljubavnika okarakterisana kao zadesna.

Vest 'eksplodirala'

Vest o smrti uglednog privrednika u hostelu kao bomba je pukla u Čačku, ali i u celoj Srbiji. Dok su jedni s osmehom i odobravanjem pričali kako je "švaler umro slatkom smrću", drugi su ga žestoko osuđivali.

Predmet ogovaranja bila je i njegova ljubavnica, koja je, navodno, zbog ove seks-afere ostala bez muža. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading