NISAM UČESTVOVAO NI U KAKVOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: David iz Badovinaca se oglasio za Republiku!

Autor:

Hronika

02.11.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac negira da mu se dogodila saobraćajna nesreća kod Prnjavora.

NISAM UČESTVOVAO NI U KAKVOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: David iz Badovinaca se oglasio za Republiku!

Foto: Republika

Policijsko vozilo

David Arnautović iz Badovinaca negira da mu se dogodila bilo kakva saobraćajna nesreća, a o kojoj je pisao portal Republika.rs.

Naime, kako je navedeno u tekstu David A. je bio u automobilu koji je učestvovao u nesreći kod Prnjavora 15. oktobra ove godine, a navodi se i da je muškarac kasnije preminuo od zadobijenih povreda u bolnici.

Zastupnik Davida Arnautovića je portalu Republika.rs dostavio dokument u pisanoj formi kojim oglašava da je njegov vlastodavac živ i da nije preminuo ni u kakvoj saobraćajnoj  nesreći.

- Ovim Vas obaveštavamo da David Arnautović iz Badovinaca, hvala Bogu, nije preminuo i da nije bio učesnik nikakve saobraćajne nesreće kojas je bila udarna vest tog dana na portalu Republika.rs - izjavio je Davidov zastupnik.

Da podsetimo, radi se o saobraćajnoj  nesreći koja se dogodila u 18.10 časova kod Prnjavora kada je automobil koji je vozio I. P. udario u betonsku ogradu.

Tada smo  pisali da je vozač automobila preminuo, ali i da je suvozač D. A. podlegao zadobijenim povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading