"O ČEMU SE OVDE RADI?" Srbina unakazili od batina u Sutomoru, a suđenje ponovo odloženo - navodno zbog ovih razloga (FOTO)

Autor:

Hronika

30.10.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanina Srbije je letos na šetalištu u Crnoj Gori fizički napalo više osoba, posle čega je zaradio teške telesne povrede.

"O ČEMU SE OVDE RADI?" Srbina unakazili od batina u Sutomoru, a suđenje ponovo odloženo - navodno zbog ovih razloga (FOTO)

Foto: Printscreen/serbialive_vesti

Državljanin Srbije, kojeg su u julu ove godine pretukla dvojica muškaraca R. B. (24) i A. Ć. (24) na šetalištu u Sutomoru, odloženo je po drugi put i to navodno iz proceduralnih razloga, piše Informer.

Kako je objasnio u svojoj objavi, njega je letos na šetalištu u Crnoj Gori fizički napalo više osoba, posle čega je zaradio teške telesne povrede.

- Letos, tačnije 09.07. sam iz čista mira fizički napadnut na šetalištu u Sutomoru od strane više napadača, posledice su teške telesne povrede i naravno traume koje idu sa tim, nažalost.. Hitna medicinska pomoć kao i MUP iz Bara su tada odreagovali izuzetno brzo i efikasno. Zahvaljujući njima, pružena mi je pomoć na licu mesta i kasnije u bolnici, a počinioci su uhapšeni ekspresno - napisao je Srbin u potresnoj objavi.

Suđenje drugi put odloženo

Kako je oštećeni dalje u objavi objasnio, on je dobio poziv za suđenje, ali se ono po drugi put bez objašnjenja odlaže.

- Prošlo je određeno vreme i kucnuo je čas za sudski proces povodom tog nemilog događaja, tačnije glavni pretres koji se, sada već po drugi put odlaže pa se nameće pitanje kako je to moguće i o čemu se zapravo radi.. Drugi pretres, za koji sam uredno dobio poziv, je trebalo da se održi u petak 27.10. u 13.00 sati međutim, on je ponovo spontano odložen samo nekoliko sati ranije - napisao je državljanin Srbije koji je pretučen u Crnoj Gori.

 

 

Podsetimo, policajci Crne Gore su identifikovali i uhvatili napadače koji su napali i pretukli mladića iz Srbije, koji je bio na šetalištu u Sutomoru.

- Naime, 9. jula oko 20.30 časova, na šetalištu u Sutomoru lica R. B. (24), iz Bara i A. Ć. (23), državljanin Republike Srbije su, kako se sumnja, fizički napali M.V., državljanina Republike Srbije zadajući mu udarce u predelu glave i tela. Tom prilikom naneli su mu teške telesne povrede, nakon čega su se dali u bekstvo - saopštila je tada crnogorska policija.

Efikasnom reakcijom policije R. B. i A. Ć. su locirani, te je o svemu obavešten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

Tužilac je naložio da se protiv pomenutih podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading