PREDSEDNIK U IZDANJU KAKVO DO SAD NISTE VIDELI! Cepa drva uz ovu pesmu, a lajkovi samo pljušte (VIDEO)

Autor:

Svet

29.10.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović podelio je neobičan snimak na svom Instagram nalogu.

PREDSEDNIK U IZDANJU KAKVO DO SAD NISTE VIDELI! Cepa drva uz ovu pesmu, a lajkovi samo pljušte (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/jakov_milatovic/

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović šokirao je javnost novim snimkom koji je podelio na svom Instagram nalogu. Na ovom neobičnom videu predsednik Crne Gore je u pravom "seoskom izdanju", cepa drva, dok u pozadini idu stihovi pesme „Take me home, country roads“ legendarnog Džona Denvera.

 


Ovaj neočekivani potez predsednika Crne Gore izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

Mnogi su izrazili oduševljenje Milatovićevim skromnim pristupom i njegovom sposobnošću da uživa u jednostavnim zadovoljstvima.

Komentari kao što su „Kad ti slava ne udari u glavu, tako se to radi. Bravo predsedniče, život čine male stvari“ jasno pokazuju podršku koju Milatović uživa među građanima.

Ipak, nije izostala ni kritika. Mnogi su se pitali zašto predsednik Crne Gore koristi svoje vreme da cepa drva umesto da se bavi važnijim državnim pitanjima.

Ipak, Milatović je na to uzvratio sa: „Komentari su neprimereni, Crna Gora je suverena država!

Ovo nije prvi put da predsednik Milatović koristi društvene mreže kako bi približio sebe građanima. Nedavno je objavio snimak na kojem se vidi kako sa svojom decom u kućnoj atmosferi priprema ručak. Ovaj gest je naišao na veliku podršku građana, koji su oduševljeno komentarisali kako je predsednik „prost i normalan čovek“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading