DA LI JE BOGATA KRAGUJEVAČKA PORODICA BILA TIPOVANA? Novi detalji o KRAĐI zlatnih poluga vrednih POLA MILIONA EVRA

Autor: Kurir

Hronika

29.10.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja pljačka dogodila se nedavno u Kragujevcu, gde su nepoznate osobe, prema sumnjama, izvršile pljačku kuće u naselju Mala Vaga.

DA LI JE BOGATA KRAGUJEVAČKA PORODICA BILA TIPOVANA? Novi detalji o KRAĐI zlatnih poluga vrednih POLA MILIONA EVRA

Foto: PU KRAGUJEVAC

Plen ove neobične krađe vredan je neverovatnih pola miliona evra!

Prema saopštenju policije, vlasnici jedne kuće u pomenutom naselju prijavili su provalu i nestanak dragocenosti ogromne vrednosti. Prema izveštaju, ukradene su zlatne poluge, zlatni nakit i dukati, što ukupno čini preko 60 miliona dinara ili više od 500.000 evra.

Vlasnici kuće su poznati i imućni građani, a njihova saradnja s policijom omogućila je brzu akciju u pronalaženju osumnjičenog lopova.

 

Uhapšeni osumnjičeni već je bio poznat policiji kao "iskusan" počinilac težih krađa. Pored ukradenih zlatnih poluga, ustanovljeno je da su pronađeni i drugi predmeti koji potiču iz drugih krađa, što ukazuje na to da je reč o serijskom provalniku.

Tragovi otisaka i DNK uzeti s lica mesta, zajedno sa snimcima sa sigurnosnih kamera, bili su ključni u procesu identifikacije i hapšenja lopova.

Istraga još traje, a inspektori nisu isključili mogućnost da je u krađu umešana neka osoba koja je bila bliska porodici ili je imala pristup kući.

Takođe, podaci sa sigurnosnih kamera iz kuće i okolnih objekata pomogli su u brzom identifikovanju počinioca.

Ova krađa predstavlja najveću pojedinačnu krađu dragocenosti u Kragujevcu do sada, iako su u poslednje vreme zabeleženi i drugi provalnički incidenti u tom gradu. Policija i tužilaštvo nastavljaju s radom na rasvetljavanju svih okolnosti ove pljačke i drugih potencijalno povezanih slučajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading