ISPOVEST SRPSKOG UČENIKA KOJI SE NAŠAO USRED TUČE U VENECIJI: Roditelji poslali decu na ekskurziju, a jedan se vraća sa rezom na glavi - posle haosa, gađali ih i staklenim flašama

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Turističke agencije kažu da sva deca imaju međunarodno osiguranje i dečaku je odmah ukazana pomoć.

ISPOVEST SRPSKOG UČENIKA KOJI SE NAŠAO USRED TUČE U VENECIJI: Roditelji poslali decu na ekskurziju, a jedan se vraća sa rezom na glavi - posle haosa, gađali ih i staklenim flašama

Foto: Shutterstock

Grupa Albanaca napala je sinoć srpske učenike koji su boravili na ekskurziji u Veneciji.

Grupa Albanaca presrela je učenike kada su izašli na plažu ispred hotela, da bi se na kraju ispostavilo da iza napada na srpske učenike stoje migranti, među kojima su neki govorili albanski.

Nakon koškanja na plaži, tuča je usledila kasnije tokom noći i to ispred hotela u kom su srpski đaci odseli.

- Pojavili su se ispred hotela, jedan od učenika se našao tu, njemu su tada razbili staklenu flašu o glavu. Odmah je došla Hitna pomoć, ima sada rez na glavi - saznaje Republika od učenika koji se našao usred čitavog haosa u Veneciji.

Naime, nakon novih saznanja, stupili smo u kontakt sa Turističkom agencijom Beosonic preko koje je škola otišla na ekskurziju u Veneciju, kako nam je direktor Agencije rekao, tri vodiča i doktor prisutni su sa đacima i profesorom škole.

- U suštini ništa nije bilo, nešto sitno, buku su podigli bez veze. Na vezi smo sa našim vodičima u Veneciji, kao i sa direktorkom Zubotehničke škole. Došlo je do nekog koškanja na plaži, neka flaša je poletela, ne znam da li slučajno ili namerno, uglavnom koliko znam u pitanju je neka grupa migranata. Sačekali su ih kasnije i ispred hotela, gde je došlo i do tuče. Naime, postoji međunarodno osiguranje za svu decu i dečaku je odmah ukazana pomoć.

Kako kažu iz Agencije, veruju da su u pitanju samo vršnjačka koškanja i da je sada sve u redu, kao i to da se ekskurzija dalje nastavlja redovno. 

Podsetimo, iz Zubotehničke škole u Beogradu naveli su da među učenicima njihove škole nema teže povređenih. 

- Iz naše škole niko nije teže poveđen. Naši učenici jesu napadnuti u Italiji, ali nikome nisu nanete teže povrede - kažu iz Zubotehničke škole za portal Republika.rs.

Kako dalje navode, učenici četvrtog razreda Zubotehničke škole vraćaju se sutra uveče sa ekskurzije i tada će imati detaljnije informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading