SUPRUGA IZ PAKLA ZAJEDNO SA LJUBAVNIKOM SREĆKOM SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU! Pretukli Dejana nasmrt, pa ga zapalili - gnusan zločin u MAJDANPEKU!

Autor:

Hronika

09.10.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na saslušanju, Slađana P., supruga žrtve, negirala je svoju umešanost u ovaj zločin i tvrdila je da je bila žrtva zlostavljanja od strane supruga.

SUPRUGA IZ PAKLA ZAJEDNO SA LJUBAVNIKOM SREĆKOM SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU! Pretukli Dejana nasmrt, pa ga zapalili - gnusan zločin u MAJDANPEKU!

Foto: Društvene mreže

Više javno tužilaštvo u Negotinu sprovelo je saslušanje za troje osumnjičenih za gnusan zločin koji se dogodio u selu Klokočevac 5. avgusta. Slađana P. (28) i njen ljubavnik Srećko M. (25), zajedno s maloletnim M.P. (17), suočavaju se s optužbama za teško ubistvo Dejana P. (33), koji je brutalno mučen i ubijen.

Na saslušanju, Slađana P., supruga žrtve, negirala je svoju umešanost u ovaj zločin i tvrdila je da je bila žrtva zlostavljanja od strane supruga. Ovo će biti predmet daljeg istraživanja kako bi se utvrdila istina o odnosima u porodici. S druge strane, Srećko M. i maloletni M.P. su priznali svoju krivicu za ubistvo.

Zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, Ksenija Branković, izjavila je da će se tela ubijenog Dejana P. izvršiti ekskumacija kako bi se sprovela obdukcija. Ovo je učinjeno na zahtev supruge i brata žrtve i kako bi se obezbedili dodatni dokazi za budući sudski postupak.

Celokupna priča o ovom monstruoznom zločinu je izašla na svetlo dana zahvaljujući maloletnom M.P., koji se, dok je bio pod uticajem alkohola, obratio prijatelju iz susednog sela Topolnica. Taj prijatelj je obavestio brata nastradalog Dejana i nadležne organe o događaju.

Podsetimo, troje osumnjičenih su 5. avgusta u kasnim večernjim satima brutalno napali Dejana P. koristeći drvene drške od lopata i palice. Nakon što su ga ubili, telo su ubacili u terensko vozilo marke "Lada Nova," prelili ga benzinom, zapalili i gurnuli niz liticu blizu atarskog puta. Nakon hapšenja, sva trojica su priznala svoje zločine tokom poligrafskog ispitivanja u Policijskoj stanici u Majdanpeku.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading