VOZIO U SUPROTNOM SMERU SA DETETOM (9) U AUTOMOBILU: Policija mu zaplenila vozilo!

Autor:

Hronika

07.10.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontrolom je utvrđeno da je u vozilu na zadnjem sedištu bilo dete starosti 9 godina, koje je bilo vezano sigurnosnim pojasom.

VOZIO U SUPROTNOM SMERU SA DETETOM (9) U AUTOMOBILU: Policija mu zaplenila vozilo!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Pripadnici Uprave saobraćajne policije zaustavili su vozača (45), koji se na autoputu Beograd-Niš, kod isključenja za Vodanj, kretao vozilom u suprotnom smeru. U vozilu je bilo i dete od 9 godina!

Vozač je na pomenutoj deonici upravljao vozilom marke "opel korsa" kolovoznom trakom namenjenom za saobraćaj vozila iz suprotnog smera. Kada su ga policajci pitali gde je pošao i da li je svestan da ide u suprotnom smeru usledio je šokantan odgovor: "Pa samo tu do prvog isključenja".

Kontrolom je utvrđeno da je u vozilu na zadnjem sedištu bilo dete starosti 9 godina, koje je bilo vezano sigurnosnim pojasom.

Protiv učinioca prekršaja podneta je prekršajna prijava, a vozilo je privremeno oduzeto radi vršenja odgovarajućih provera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading